Dilosceylan Kızlarr merhaba ☀️ çatlaklar, göbeğin dışarıya çıkması ve karında oluşan o koyu renkli düz çizgi hangi haftalarda oluştu sizde? Meraktayım 🧐😂
Denizyildizii Dilosceylan çatlak 35. Haftada, göbeğim 20. Haftadan sonra çıktı. Hamilelik çizgisi çıkmıyor bende
Hilal-95 Dilosceylan bnm btek hafif çizgi oluştu 26. Haftamda 32 haftadayım onun dısında bsy yok suanlık🤣 bnm çizgim göbekden aşada ama bazı kadınların göğüs hizasından aşada oluyor
alparslanannesii1661 Dilosceylan 32 yim gobegim hep vardi bir anda cikmadi cizgi 20 de sanirim hatirlayamadim catlaksa göbeğim dunya haritası oldu
Dilosceylan Denizyildizii bende 25. Haftadayım daha yeni yeni göbeğim şekil değiştirmeye başladı. Çatlak yok diye seviniyordum ama anladığım kadarıyla kaçış yok 😂
Dilosceylan Hilal-95 daha göbeğin şeklinin değişmesi dışında bir şey yok bende de. Ayy bana da dua et de çatlaksız bitireyim bende 🙈😂😂
Hilal-95 Dilosceylan inşallah olmaz ama doğumdan snrada kilo verince oluşablıyormuş🤣 benm göbeğimde yok ama kalcamda var çatlak yağ sürüyorum hafif hafif kaldı suan 32 haftamdayım suan 6 kilo almısım
Guley_ Çatlağım olmadı çok şükür çizgi 15.haftada belirmeye başladı göbeğim göbeğim 29.haftadan sonra dışardan belli olmaya başladı
Dilosceylan Hilal-95 hahah 25 haftalığım 10 kilo aldım 😂😂 napimm hamilelik başında ne kusma oldu ne başka bir şey yendiğim kaldı bende 😂
Hilal-95 Dilosceylan ben çok kustum ya södıde iştahım yokki öle zorla yiyorm ben günlük hayatımdada hep 46 kilodaydım ama dikkat ediyodum cok smdıde çok kaçırmıyorum 🙊🤣
Dilosceylan Sblatc anlaşılan o ki göbek çizgim olmayacak ama çatlak için çok da umutlu olmayayım 🤦♀️😂
Hilal-95 alparslanannesii1661 hiçmi geçmedi peki kullandığınız ürünlerde felan benmde 3 hafta önce kedş tırmalamış gibi oldu popom ama smdı geçiyor hafifledi baya kırmızıyken geçiyomuş azda olsa ama üzerinden zaman geçerse geçmez diyolar ben neler yapıyorım🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ellımde bi fırca sabah akşam popomu fırcalıyorum kan dolaşımı hızlansın diye soğuk suyla şokluyorum kantoron felan allahdan popomda göbeğimde olsa yapamam oladarını tabi
Sunnyfunny Dilosceylan Valla benim çatlak 14-15 gibi olmaya başladı ve ne surersem süreyim faydasız 😔
alparslanannesii1661 Hilal-95 yok geçmedi ama bende bi ürün kullanmadım ya yalan söyleyemem zaten catlamaya musait bi vücudum var yalandan iki kere dustan sonra bebe yagi sürdüm 😂
Hilal-95 alparslanannesii1661 allah seni🤣🤣🤣 ben ayni güreşçi gibi geziyorum evde heryerime ayaklarıma bile sürüyom kız ben çok takıntılıyım 🙊 bizim ailedede genetik çatlamak ablamda annemde felan var bende korkudan görsen sabah aksam duş alıyorum sürekli sürüyom inşallah olmaz buladar uğraşa 🤣
alparslanannesii1661 Hilal-95 burada hic unutmuyorum bi hanımefendi o kadar sey yapmistiki senin gibi dogumdan sonra catlamaisti onu okuduktan sonra saldim bende😂
Firdevss167 Dilosceylan 5 agustosta doğum yaptım sezeryan çatlağım göbeğim hiç yok kahve rengi o göbek deliğinden aşağıya doğru ince çizgim hala geçmedi kese yapıyorum silik kahve oldu
Ylz_ alparslanannesii1661 bence salma sen önlemimi al. Kişiden kişiye değişiyor. Belki çatlamazsın. Ben lierac aldım. Bebe yağı ve zeytin yağı sürüyorum.