mavi_kus Hani hep derler ya gül değdirme bebekte iz olur vs. Geçen gün benzinlikte mola vermiştik kardeşim ordan gül koparmış enseme sürdü arkadan bu iz muhabbetini bilmeden sizce bebekte iz olacak mı 😂
bebisim-_00 mavi_kus hurafe şeylere inanmayın ya.yok çilek elleme yok gül koklama yok ciğer sürme biyerine.bende de Kuru gül vardı yatak odamda duruyodu geçen düşünce kaldırdım ve kokladim şimdi nolcak acaba çocuğa 😂
Hilal-95 mavi_kus hurafe ya inanmayın ben inanmıyorum ama genede uzak duruyorum doruluk oayı cıkar felan diye🙊🙊🤣🤣 gülden ciğerden felan uzak duruyorum🤣 iyikide inanmıyorum yani😅
yamacinannesii mavi_kus Eşim bana doğum günümde koca bi gül buketi göndermişti bende baya burnumu soka soka koklarım elledim bakalım doğumda görücez artık 😂
mavi_kus Hilal-95 ya aslında bende inanmıyorum ama sizin gibi ya tutarsa diye 😂😂 oda bilmeden yaptı ama çıkarsa paylaşcam burda 😂
Hilal-95 mavi_kus yok be sanmıyorm bende bikere tesbih vardı kutuda gül kokuyodu bende onu kokladım 🙊 inşallah bsy olmaz ya allah bilir benm annem patronuna kahvaltı hazırlarken zeytin çekmiş canı 1 yemiş izinsiz diyo benm ensemde siyah benim var ona hep zeytin diyor🤣
mavi_kus yamacinannesii ay hadi bakalım ben ellemedim falan ama benim akıllı kardeşim enseme sürdü 😂🤷🏼♀️