AyseEmre Kızlar 22 haftalık hamileyim su son 2 gundur bebegim pek hareket etmiyor yok denecek kadar hatta normal bi durummu benimle aynı haftada olanlar sizin bebeklerin hareketleride boylemi😒😒
Damla6606 AyseEmre korkma canım o haftalarda normal ama yinede tatlı yiyip soluna yat yada soguk su içip dene 😊 doktorlar 28. Haftadan itibaren bebeklerin hareketlerinin sayılmasını söylüyolar ben o haftadayken cok hareketsizdi bebegim
Hafsam3220 AyseEmre bebeginiz büyüdükçe elleri ayakları güçlendikçe görceksiniz siz o hateketleri şimdi benim bbegim içierden beni dövüoo resmenn😂😂😘
Gul_hamad Bende 21deyim. Bazen hissetmiyorum bazen cok hareketli oluyor,toplaniyor bir kenarda) normal merak etme
AyseEmre Gul_hamad aynen toplandıgını hissediyorum ama 2 gun oncesine kadar beni uykudan uyandırcak kadsr bile hareketliydi simdi tık yok😒😔
Damla6606 AyseEmre rica ederim ne demek streste bebegi kasar canını sıkma toplanıyo olması bile bi belirti 😊 belkide kendini yormuşsan o yüzdende hareket etmiyo olabilir
AyseEmre Damla6606 evet dunden beri biraz yordum kendimi bununda farkındayım o yüzden de korktum biraz neyseki hareket ediyor ama cok cok az
AyseEmre Hafsam3220 inanırmısın o gunleri sabırsızlıkla bekliyorum canımmı yanacak yansın istiyorum 😂😂
Hafsam3220 AyseEmre gelir gelir merak etme zaman cabucak geçior Allahım saglıklı sıhatli kucagımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı💖🙏