ZorYollardanAsipGelenim Bugun saglik ocağında gebe izlem vardi. Tansiyonun yuksek dedi 14 8 dedi eve geldim evdekiyle olctum 1 saat sonra 10 6 cikti anlamadm ben bu isten hangisine inancam bi anlik cikmis olabilir mi sizce
Hilal-95 ZorYollardanAsipGelenim dün benm de hastanede 12. 9 çıktı kücük yüksek dedi dinlendirdi tekrar ölctü 12 .7 olmuştu yorulduysanız felan olablır yüksek cıkma ihtimali
Nymphadoraa ZorYollardanAsipGelenim dinlenmeden ölçtüyse öyle çıkabilir. Ya da o an heyecan yaptıysanız da yüksek çıkar. Evde kontrol etmeye devam edin tansiyonunuzu
Lyra ZorYollardanAsipGelenim benimde öyle oluyor yoruluyoruz bide ekstra stres heyecanda yapıyoruz istemeden hep orda yüksek çıkıyor ama evde normal 😂
glbyzksr ZorYollardanAsipGelenim yürüdukten sonra on dakika dinlenip öyle ölçtürun. Benim de her doktora gittiğimde yüksek cikiyor. Heyecan yapıyorum doktorun kapısına gelince kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum düşüyor. Evde olctugumde normal çıkıyor
ZorYollardanAsipGelenim Hilal-95 dun biraz yoruldum ama dünkü yorgunluk etkiler mi bilemedim. Hastaneye götürdüm esimi sonra pazara gttim geldim kislik yaptim derken gece 3tu yattigimda. O etkilemiş olabilir mi sabahta kalkip direk gttim kalabalikti 15 dakika ayakta bekledm orda
ZorYollardanAsipGelenim Nymphadoraa uykudan kalktim giyinip gittim 15 dakikada ayakta bekledim orda.dünde cok yorulmustum kislik filan yaptim esimi hastaneye goturdum. Pazara filan gttim dunku yorgunluk etkuler mı
Hilal-95 ZorYollardanAsipGelenim olablır tabi bende saatıme yetişicem diye hızlı hızlı gittim doktorum gördü tansıyonumu bekletti beni bırakmadı bida ölçtüler senş nasıl bıraktı anlamadm idrar testi verin bnde direnc artısı var protein kaçağı olmasın diye sürekli bakıyoruz sizde kontrol ettirin hersey etkıliyor tansıyonu zaten özelıkle gebelıkde ya duş alıp cıkın ozmana bıle yüksek cıkıyor dinlenmiş olmak gerekıyor doğru sonuc için
Mucizecim ZorYollardanAsipGelenim Etkiler cnm tansiyonu ölcmeden önce 5 10 dk oturup bekleyip dinleneceksin oyle olculecek doktor bana olcmeden önce TV ekranına bile bakma dedi o bile etkilermis
Nymphadoraa ZorYollardanAsipGelenim önceki günkü yorgunluğun tansiyonu etkileyeceğini sanmıyorum. Oturup dinlenmeden ölçtüyse ondan olmuş olabilir
Yseliminannesi ZorYollardanAsipGelenim sağlık ocağına yürüyerek gitmek orada ayakta beklemek bile etkiliyo tansyon ölçümünü en az 10 dk dinlendikten sonra yaptırın ben hastanede aşırı stres oluyorum onyüzden doktorum ölçmüyo evde kendim takip ediyorum