Demiralll Merhaba kızlar hadi kaç haftalık hamile olduğumuzu ve düşündüğümüz bebiş isimlerimizi yazalım. Ben 20 haftalığım bir oğlum olacak inşallah miraç düşündüm ama yanına isim bulamadım fikirlere açığım 🌸
Eylul2797_ Demiralll cok gzl Bi isim kacıncı haftada ögrendiniz. Cinsiyeti ben 15 haftalıgım ortada ne cinsiyet var ne isim 😂
Cnsymn Demiralll 30+4 deyiz kızımız olucak 🌺 Aden Lina olucak 🌺 Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ❣️
Demiralll Eylul2797_ tam 16 haftalıkken öğrendim çok net bi şekilde gösterdi kendisini sizde bu haftalarda öğrenirsiniz diye düşünüyorum. İki isim koymak istiyorum ama miraçın yanına bir şey bulamadım
Eylul2797_ Demiralll mirac tek basına da cok gzl bende mirac istiyordum oglumda esim illa ertugrul diye tutturunca koymadım ertugrul tek basına zaten uzun mirac da koysam agır olur diye düsünmüs tüm
Demiralll Merve171214 Baybars ismini çok istiyordum çok güzel ama miraçın yanına uymaz diye düşündüm. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Mevludedamgaci 13+5 haftaligiz henüz cinsiyetimiz net belli değil. Ama kız olursa da erkek olursa da Kayra koymayı düşünüyoruz 🥰
Demiralll Cnsymn çevremde iki tane lina var çok uysal olduklarını söylerler anneleri. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🌸
Mevludedamgaci Demiralll doktorumuzda kıza benzetti ama 16. Haftada netleşecek canım hayırlısı bakalim 🥰
Cnsymn Demiralll inşallah 😁🌺❣️ şuan pek uysal değiliz annemizin karnında dört dönüyoruz ve hep asagidayiz ve erken doğmak istiyoruz 😁 doktor teyzemiz bizi fitille tutuyo 😁