Deryagnc 26+3 hamileyim 3 gündür kalçam ağrıyo oturmakta ve üzerine basmakta zorluk çekiyorum benim gibi olan varmı daha önce 😔😑😶
Gizem2312 Deryagnc ay ben ne çektim hala da çekiyorum.vitamin kullan canım magnezyum kalsiyum. Soda iç sade yoğurt ye günlük. Doktoruna da mutlaka söyle. Benim sadece gece oluyo bu arada gündüz hiç bişey yok.
1425 Deryagnc olmayan var mıdır acaba 😑19.haftadayım geçen haftalardan beri başlamıştı ALLAH yardımcımız olsun 🤲🏻
Deryagnc Gizem2312 benim şuan gündüz gece farketmiyo inan soda süt dürekli içen biriyim 3 gündür bu şekildeyim geçer umuduyla bekledim en son doktora msj attım 😑 sen kaç haftalıksın
Gizem2312 Deryagnc 38 olduk bugün çok şükür. İnşallah geçer vallahi çok kötü benimki de uyutmuyo resmen.
Gulsumakyol Deryagnc bende öyleyim kaç haftaliksiniz ben 32 haftaligim kacgundir öyleyimelim belimde sakat gibi yürüyorum adeta doktorunuz ne dedi
Deryagnc Gulsumakyol 26 haftalığım bulantı kusma vs varmı diye sordu hayır dedim parol içmemi söyledi içtim geçmez yada tekrar başlar ise habber vericem