kubra_1122 Kızlar merhaba eşimde morfolojik bozukluk ve ileri hareketlilik problemi çıkmıştı , doktorlar düşükle sonuçlanır veya gebelik oluşmaz dediler tüp bebek önerdiler . Ama şuan 6 haftalık hamileyim , bu şekilde hamile kalan varmı , endişe ediyorum ?
Powergirls kubra_1122 doktorların dediğine bakacaksan ohoo içini ferah tut kontrollerine git gerisini Allah bilir doktorlar değil böyle kesin konuşmaları insanı sinir ediyor
Dmlbrhn kubra_1122 benim esimde sadece morfolohi bozuklugu vardı. ben hamile kaldimm cok şükür 🤲 hic caninizi sikmayin lütfen. Esimin ilk testinde morfolojisi %1 cikmisti. Sonrasında %0 çıktı. Hem de iki defa. Biz tabi bu sirada gebe kalamadık ben stresten olduğunu düşünüyorum. Bu bu testleri özel tüp bebek merkezinden yaptırmıştık. Sonrasinda bir de devlet hastanelerini deneyelim dedik. Gittiğimiz devlet hastanesinde de morfolojisi %8 çıktı. Ben bu son testten 1 ay sonra hamile kaldim.
Dmlbrhn kubra_1122 sizi bence tahminimce ozellikle tup bebege yoneltip para almak istiyorlar. Ben esimle cocuk yapmaya karar verdiğimizde daha 8 aylık evliydik. 8 ay boyunca da korunmuştuk. Bir sorun var mi diye ilk once doktora gidelim sonra yapariz çocuk dedik. Eşimde morfoloji bozuklugunu bu skeilde ogrendik. Ve doktorum bana hiçbir zaman düşükle sonuclanir yok tup bebek falan demedi. Hep pozitif yaklaştı. Canim morfoloji bozuklugu gebe kalmaya engel bir sey degil. Ayrica sizde herhangi bir sorun yoksa yani siz bayan tarafinda sizi direk tup bebege yonlendirmekte hata yapmis kanımca. Cunku ilk once gebe kalamazsak aşılamaya yonlediriyorlar canim benim. Cok sukur ben asilamaya falan gerek kalmadan bir anda hamile kaldim. Yani dedigim o ki ya hastane ya doktor degistirin lutfen. boyle moralinizi bozmasina izin vermeyin
Dmlbrhn kubra_1122 eğer sende bir problem yoksa canım direk tup bebek bence yanlis. Cunku bana doktorum bu sekilde yaklaşmadı. Bana dedi ki “7 8 ay bi deneyin, sonrasında aşılama yapalim. Bir asilama tutmazsa bir defa daha yapariz, eger bu asilamalar da tutmazsa tup bebek deneriz” dedi canimm. Yani bana hep bir açık kapi bıraktı. Hayda sen hamile kalamazsin direk tup bebek seklinde yaklasip moralimi bozmadi. Bu doktorumun ozel muayenehanesi var. Bak ozel oldugu halde bu sekilde yaklasmadi bana. Bizi ilk testler icin yonlendiridigi ozel tup bebek merkezi bize cok paragoz gelmisti. Ondan sonra doktorumdan gizli devlet hastanesine gittik esim icin. Hatta doktoruma “devlet hastanesinde test yaptirdik orada sonuc normal cikti” deyince ozel ile devlet hastanelerinin makineleri farkli diye yanit verdi bize. 🤷♀️
kubra_1122 Powergirls yani evet ama endişe duyuyor insan birsey olacak gibi , çünkü o kadar kesin ve net şekilde tüp bebeğe yönlendirdiler ki
Powergirls kubra_1122 bizede aşılama dediler çocuğumuz olmadi ama benden kaynaklı polip olduğu için direk kestirip atiyolar hiç dinleme bile
Dmlbrhn kubra_1122 13 haftalik hamileyim canim benim ❤ cok tesekkur ederim Rabbim nasip etti cok sukur 🤲 bu arada siz testleri ozelde mi yoksa devlet hastanesinde mi yaptirdiniz? Ozellerin makineleri bozuk diyorlar, ozellikle para almak icin mesela sperm orneginin tamamina degil bir kismina bakıp o sekilde test sonucu veriyorlarmis. Biz acikcasi özel magduruyuz canım. Çünkü %4 ve üzeri iyi sayıliyormus ve benim esimin devlet hastnesinde yapilan test sonucuna gore %8 çıktı. 🌺
kubra_1122 Dmlbrhn özelde yaptırdık bizde sonrasında devlet hastanesine ürolojiye gittik bize devlet hastanesinde yaptırın dedi hemen tüp bebek yaptırmayın deneyin dedi o da tekrardan test vermeden hamile kaldım
kubra_1122 Dmlbrhn evet canım dediğin gibi ne olacağı belli olmuyor imkansız dedi ve bunu sadece bir doktor demedi 4 doktorla görüştüm hepside alanında iyi doktorlardı. Ama sonuçlara Bakıp tüp bebek için uygun denildi .
Dmlbrhn kubra_1122 ben de adiniza cook mutlu oldum ❤ hicbir sorun olmaz, iciniz rahat olsun canim 🌺 hayirli olsun tekrardan, evet direk tup bebek olmuyor zaten canim, deneyin diye hakli soylemis ❤👌
Dmlbrhn kubra_1122 ah canim yaa inanamadim su an 😔 4 doktor demek ha, vay be.. iyi doktorlara denk gelmek cok onemli.yani alanında uzman kisiler olabilir ama.bazi doktorlar gerçekten cok moral bozabiliyor