eglantime1379 RabiaGlck bu hafta inşallah bende göreceğim nasıl bu duygu hıssetiyorsun canım anlata bilirmisin
eglantime1379 BurcuDiner doktora gittim canım 10 gün sonra gel dedi bu hafta içi gideceğim inşallah çok heyecanlıyım
RabiaGlck eglantime1379 ben 5. Haftada kesesini gördüm 10 gün sonrada kalp atışlarını dinledim. Kalbi öyle bi atıyor ki o an istemsizce gözümden yaş aktı çok güzel bir duygu gerçekten Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
BurcuDiner eglantime1379 bende geçen perşembe gittim bu cuma yine çağırdı kalp atışını duymak için inşallah Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bende çok heyecanlıyım 😍
eglantime1379 BurcuDiner Seni anlaya biliyorum canım ya bende öyleyim çok mutluyum içim kıpır kıpır hemen görsem havvalara uçacağım 😍
eglantime1379 RabiaGlck amin canım tüm hamileleri sağlıklı bir şekilde bebeğini eline almayı nasip etsin rabbim çok heyecanlıyım bende bebeğimi göreceğim diye 10 gün geçmek bilmedi
eglantime1379 esmgns lutfiyeozkan ben isteyeceğim bu hafta Bebeğim için günlük tutuyorum oralara yapıştırmayı düşünüyorum 😍❤️
eglantime1379 lutfiyeozkan 😍😍😍ne kadar boyu olduğunda söylüyorlar ayyy daha çok heyecanlandım şimdi canım
eglantime1379 lutfiyeozkan tamam canım ben iki defa gittim doktora degerlerim söylemedikler sonra tahlil sonuçlarını elime vermediler sana verdiler mi