mucizemizibekliyoruzz eglantime1379 bende manisada oturuyorum ama izmir medicalpark vedat beye gidiyordum. Oda kendi muayenehanesini açıyormuş. Fiyatlar 2 katına çıktı. Manisada ömer dündarı duydum iyiymiş diye. Yarın bi görüşeceğiz. Kafama yatarsa ömer beyle devam etcem evim grandmedicalin orda kolay olur hem. Ama kafama yatmazsa izmire devam mecbur..
Eeelllliiiiiifffffffff eglantime1379 memnunum canım sadece kalabalık Çok hastası var gittik mi çok bekliyoruz onun dışındaki başka birşey yok çok ilgili
ozgeya eglantime1379 Manisa’da gidebileceğim içime sinen bir doktor bulamadım.Üstelik Grandmedical hastanesiyle evim karşı karşıya,ama kadın doğumcuları berbat. Tavsiye ve araştırma üzerine buldum doktorumu,çok da memnunum,iyikilerim arasında..
eglantime1379 Eeelllliiiiiifffffffff canım her hastane çok kalabalık ben merkez efendiye gittiyorum daha 2dafa konuştuk doktarımla
Eeelllliiiiiifffffffff eglantime1379 öyle canım her dr kalabalık tanıdığım biri Ömer Dündar’a gidiyor özel dr diceksin o bile diyo bazı hastalar var eşleri bebeği görmeden çıkıyor işe yetişecek diye diyor.
ozgeya eglantime1379 Karşıyaka Medicalpark Hastanesine gidiyorum.şimdiye kadar sorun olmadı,randevu günlerimizde eşim işten izin alıyor arabayla gidiyoruz.menemen yolu üzerinden gidince çok da uzak olmuyor.
eglantime1379 Eeelllliiiiiifffffffff aynen çok kalabalık oldugu içim doktora da hastalara yetişemiyor ilgilenemiyor
gamzesez Eeelllliiiiiifffffffff Ben 9 aydır Ömer Bey e gidiyorum. hiç öyle acele bir şekilde iş yaptığını görmedim. Ne kadar kalabalık olursa olsun asla başından savmıyor bence
Meltemsefa @Snglsr ben devlette atilla beye gidiyorum.ahmet kocoglunada gidiyodum biraktim.dogumu devlette dusunuyorum da bi aksilik olursa die dr arastriorum.
mucizemizibekliyoruzz Sabihanur genel olarak nasıl bir doktor bahseder misiniz? Normal doğum mu yapacaksınız? Fiyatlandırma nasıl muayene ve doğum için? Grandmedicalde olacak değil mi