Busrasahinnn Merhabalar ben metro hastanesine gidiyorum hem muayenesi uygun hemde güzel bi hastane ama doktorum biraz soğuk, önerebileceğiniz hem uygun fiyatlı hemde iyi doktor var mı acaba metroda olur başka yerde olur
gulsumm1 Busrasahinnn banada arkadaşım önerdi şimdi ikinciye hamile yine oraya gidiyor çok güzel dinliyor ilgileniyor dedi benimde 12 de randevum var ilk gidişim ücret 150 tl
Gizemcinarr Busrasahinnn Asla Ersin surmelilere gitme kuzenim bin pişman dikişli karnına baskı yaptı, İSTİKLAL TİP MERKEZİ VE ALTİNKOZADA CALİSAN HALUK BALLİ VAR odaya girdiğin an 45 dakika seninle.ilgileniyor ve çok bilgili bir doktoe
Fulya01 Busrasahinnn canim bende adanaliyim altin koza özel hastanesi ersin sürmeli mükemmel bir doktor tavsiye ederim yarın dogumum olacak sabah heyecan var 👨👩👧 dogum uygun muanesi pahali ama ilgi on numara
Emleyla Busrasahinnn 150 TL baya bilindik bı doktor benim erken doğum gebelik kaybim var Adana’da onu tercih ettim. Özel Adana hastanesi biraz yoğun ama bilginiz olsun fakat ben sürekli gidince gerçekten ilgili yani ben memnun kaldım hatta çok panik biriyim e bide korkum var şaka yapar hatta arkadaşımın doğumunda şarkı söylemiş rahat insanı strese sokmuyor ilk badta soğuk gelmişti bir kere diğer muanelerse gayet iyiydi yani