Su123 Ikizdeniz zayıf bebek gelişimi daha hızlı ve daha iradeli oluyor doktorumuz öyle dedi ilk ay kilo alımı azdı sütüm yetmedi mama takviyesi yaptım öyle öyle toparlandı
Su123 Ikizdeniz şuan beş aylık olduk hala meme mama devam ediyoruz zaten haftaya ek gıdaya geçiyoruz doktorumuz geçelim dedi öyle devam edicem bende çok şey yaptım ama olmayınca olmuyor akışına bıraktım bende
Ikizdeniz Su123 aynen canm olmayinca olmuyor bende cok ugrasiyoeum süt konusunda ama şükür bakalim bunada
Mavisim93 36+6 da gittiğimizde 2900 kilo 47 cm boyu demişti doktorumuz haftasına göre normal çok iri bi bebek olmicak dedi açıkçası kilosunu düşük buluyorum bu cumartesi bi daha gideceğiz kontrole o zamana kadar ne yaparsam daha fazla kilo almış olur acaba
Mavisim93 Senaasd ıspanak sevmiyorum yiyemiyorum ama kaşar peynir yoğurt yada ayran tüketiyorum şimdi akşamları da süt ceviz bal muz blender da geçirip içiyorum
Senaasd Mavisim93 Tüket canım bebeğe kilo aldıran yiyecekleri de araştır tüket ben hep öyle yapıyordum
Su123 Ikizdeniz az da olsa onun midesine gidiyor şifayı buluyor az olanda hayırlısı bakalım kaç aylık bebiş