Ceysii01 Ayse254 cnm sorunda orda ya özel degil devlette randevum vardi 🤣 bende sasirdim ozelde bile bu kadar hizli cikmiyo sende sordunda bana söyle sana ne dicekler acaba
Ayse254 Ceysii01 devlette anca acilden yapılan test sonuçlarında çok kısa sürede çıkar diye biliyordum ama 😂😂 neyse zaten kadın doğumcu görecek sonuçları hamileyiz diye diğer doktorlar bakmıyor 😅
Ceysii01 Ayse254 bende şok oldum demekki isteseler cikiyo hemen ben acilde 4 saat sonuc beklemistim gece yarisi evet cnm enfeksiyonum var okadarda su ictim gecmemis
Ceysii01 Ayse254 acile 3 defa gittim diyorum agrim var hafif enfeksiyon kadin doguma git yaa hamileyizz hamileeeee ne yapalim yani basim agriyo yanim agriyoo herseye kadin dogumami gideyim 😳🤣🤣🤣
Ayse254 Ceysii01 kadın doğumculara da yazık her ağrımızı nerden bilsinler 😂 benim her gün başka yerlerim ağrıyor migren var başım ağrıyor belim zaten ağrıyor karnımın çeşitli yerleri ağrıyor kasıklar desen öyle 😅
Ayse254 Ceysii01 bu arada instagram kullanıyorsan takip edebilirsin ordan da konuşuruz 🤗 hesabım “aysebrkr”