Sblatc Doktorum bu hafta magnezyum olarak magnorm yazdı. İlaçtan mı bilmiyorum ishal oluyorum bazen. Üstünde açken içince ishal etkisi yapar yqzıyo ama ben açkende içmiyorum. En fazla yemekten 1 2 saat sonra. Böyle olan var mı
1anne2nefes Sblatc yiyeceklerle kullanılması kısmına bakarmısınız canım banada yazmş doktor henüz kullanmadm bazı yiyeceklerle tepkimeye girebilir
Selin12- Sblatc ben de kullanıyorum ama böyle bir sorunum olmadı doktorum bana hemen yemekten sonra içmemi soyledi
Chucky9 Sblatc ben kullanıyorum ama ishal yok . Acaba eş zamanlı demir ilacı kullanıyor musunuz o biraz böyle etkiler yapar
Hilal-95 Sblatc benmde var ama bende sürekli ishal yapmıyor yatmadan önce içiyorum ama sürekli ishal şikayetın varsa doktoruna söyle değiştirsin vücut direncin yavaslar bağışıklığın düşer kuzum
Baharozdemir Ben bayagidir kullanıyorum ama böyle bi şikayetçi olmadi, bir de dr özellikle yatmadan önce içmemi önerdi
Sblatc Chucky9 kan ilacı kullanıyorum ama sabah aç karnına ayrı bi demir ilacı kullanmıyorum. Magnezyumu genelde tokken akşam içiyorum
Sevalbasarr Magnormun böyle bi yan etkisi olabiliyor bendede oluyodu ama vücut alıştıkça ortadan kalkıyor bu sorun bol su için
Chucky9 Sblatc kan ilacı demek istedim zaten. Ben de gyno ferro kullanıyorum o biraz ishal yapıyor bende . Belki ondan kaynaklıdır
Busrakose Bende düzenli kullanıyorum herhangi bir yan etki yapmadı başka bir ilaç yapıyor olabilir mi ya da doktoruna söyle değiştirsin
Sblatc Busrakose uzun zamandır kan ilacı kullanıyorum bu hafta doktor decavit ve magnezyum verdi. Magnezyumun üstünde açken kullanınca ishal yapabilir gibi bi şey yqzıyo o yüzden ondan şüphelendim. Yan etki yapmasın diye decaviti sabah magnezyumu akşam içiyorum ama anlamadım
Sblatc Chucky9 kan ilacını uzun zamandır kullanıyorum bi sıkıntı yapmadı. Bu hafta magnezyum eklendi yeni başladı. Bende anlamadım
Burcu-112 Sblatc evet magnorm ishal yapar ama sürekli sürmez vücut alışınca geçiyo merak etmeyin bende magnorm kullanıyorum