gulsumm1 Kızlar ayak tırnaklarım da mantar var hamile olmadan önce de vardı geçmek bilmedi buda beni rahatsız ediyor daha önce travazol krem kullandım faydasını görmedim önereceğiniz birsey var mı?
Calisananne25 gulsumm1 kardeşimde ve eşimde var annemin kuzeni cilt doktoru o birkaç ilaç vermişti oje gibi bir şey sürüyorlardı. Ama ne kardeşim ne de eşim tedaviyi tamamlamadı oje gibi diye sürmediler halbuki ilaç yani şeffaf bişey zaten. Sonra doktor o zaman çekelim tırnağı dedi ama bir süre ayakkabı giyilmemesi gerekiyor dedi şuan ikisi de duruyor bakalım nolcak. Siz de bir cilt doktoruna görünün isterseniz
ebozbey gulsumm1 canim benim elimdeki tırnaklarda çıktı eczaneye gittim git doktora çeksinler dedi okadar vahim halde sanki küflenmis gibiydi tırnaklarım ben gece gündüz antibiyotik ilacı kırdım ezdim kremle karıştırıp sürekli bağladım ellerimi .. işe yarıyor dene
Berrycherry ebozbey aa geçti mi peki? Benim de manikür sonrası darbeden boşluk olmuştu tırnağımda tabi o da mantara çevirdi🥺 hamilelikte ilaç da kullanamadığımdan öyle duruyor, cila gibi olan ilaç hiç fayda etmedi. Kendi düşse diye bekliyorum artık tırnak🤷🏻♀️
gulsumm1 ebozbey benimde aynı canım 1 tane de değil 3 parmağım o kadar rahatsız edici ki dediğiniz uygularım hamilelere bir yan etkisi yoksa eğer
ebozbey gulsumm1 aaa bak onu bilemeyecgim açıkçası . Hamilelikte olmadı bu olay benim bir araştır istersen