Busra66M Kızlar bebeğinizin kaçıncı haftada hareketlerini hissetttiniz ben karnımda kalp atışı gibi elimi koyduğum zaman hissedebiliyorum yalnız o bebeğimin hareketleri mi oluyor ?
poyrazinannesi3547 Busra66M 16 haftalıkken hissettim kelebek kıpırtısı gibiydi şimdi çok şükür tekmelerini net hissediyorum 25 haftalık hamileyim 💙
Belacivciv Busra66M Bunu sürekli hiç bitmeyen bir şekilde hissediyorsanız bebek değildir, damarınız veya kendi nabzınız olabilir
Busra66M 1anne2nefes bende nabzı gibi karın bölgemde hissediyorum ama bir çok kişi ordan damar geçiyor o dediği için korktum 18+5 benimde ama elimi koyduğumda hissediyorum normalde hissetmiyorum sizin de öyle mi
1anne2nefes Busra66M daha cok dinlenme pozisyonunda hissedıyorum canım otururken mesela tık tık atıyor anlıyorum muhtemel sizinde bebeğiniz
Asyamira Busra66M Bebeğinizdir hissettiginiz o zaman, bende o haftalarda bahsettiğiniz şekilde hissetmiştim ☺️
QueenMommy Busra66M hafta ve günümüz aynı bende çok az arada kıpırtı hissederim böyle kayma gibi ☺️☺️
Superisi_34 16+2 Bugün gecen hafta çok az bişey hissettim o kadar aslında ikinci hamileliğim ne hissedeceğimi de biliyorum heyecanla bekliyorum ama hala yok🙈
Busra66M 1anne2nefes bende dinlenirken elimi karnıma koyduğumda hissediyorum ama normalde hissedemiyorum
Ftsclskn Busra66M 19 haftalıkken hissettim 😌🙏🏻 Ondan öncesinde de içimde bir kuşun kanat çırpması gibi birşey olmuştu sanırım onada seğerme deniyormuş 🙊 En net 19 haftalıkken hissettim 🙏🏻