Bsrucn1246 Adetim 10 gün gecikti 6. Günde kan testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 10. Gün kaset test yaptım oda negatif çıktı
Senemir-35 Bsrucn1246 canım bazen de kan testinde çıkmayabiliyor, arkadaşın da dediği gibi stres sıkıntı yapma kendine 😌
Belacivciv Bsrucn1246 Adetinizden 10 gün geçtiyse normalde kan testinde çıkması lazım, tekrar doktora gidin bakarlar
Bsrucn1246 Normalde Senemir-35 [ Handan_65 ] Stres yaptığım Bi durum yok bu aralar normal de bu kadar gecikmezdi bende endişelendim kötü bir şey vardır diye
Senemir-35 Bsrucn1246 belki de adet düzensizliği de olabilir, daha kesin bir sonuç için bence kadın doğuma git canım ultrasonla baksınlar karnına en iyi çözüm o…
Duy_gu Bsrucn1246 canım sen Bi uzmana git durumunu anlat onlar sana yol gösterecektir belkide gebesin geç döllenme oluyor bilemeyiz
Asli0611 Bsrucn1246 canım benimde hiç gecikmeyen reglim 5 gün gecikti sonra oldum çeşme gibi. durdu durdu birden geldi gece yatak falan batmış hep 4 senelik evliyim ilk defa böyle birşey yaşadım ilk defa yatağımı regl ile kirledim😅