Sevilay_y Hanımlar doktorunuz hangi vitaminleri veriyor sizlere🤗 içtikten sonra bulantı kusma yaşayan var mı 😓
Lyll Sevilay_y bana vitamin verdi iki gün kullandım hastanelik oldum şu an hiç bir şey kullanmıyorum bıraktım
Dilekcnkn Sevilay_y 12 haftaya kadar folik asit kullandım (Folidoce+B12). 12 haftadan sonra Regenesis ve Feramat verdi . 35 haftada artık Feramat midemi bulandırıyordu uzun süredir söyledim onun yerine Santafer yazdı birde bebeğim biraz zayıf kaldığı için Decavit verdi şu an bunları kullanıyorum extra olarak enfeksiyon için antibiyotik 😂bitmiyor bacım
Zehra9616 Sevilay_y bana bi b12 verdi nalet olsun yarisini ictim yarisini attim 🤢🤢🤢rezil bi kokusu var terlesem bile kokuyo
Elcnbykckr Sevilay_y 12haftaya kadar folik asit ictim. Daha sonra Demir ilacı , D vitamin damla, ve özel bir balık hapı verdi ocean mummy diye. Hic bi bulantı vs yapmadı. ki ilk 5ayımı mide bulantısı hapıyla geçirdim ama ilaçlardan dolayı değildi
Sevilay_y Elcnbykckr hmm anladım bi tanesi var bende acayip bulantı kusma yapıyor kullansam mı kullanmasam mı bilemedim