Eda-5807 Dünden berı duzensız sancılarım oluyordu 7 de sırt agrıyla uyandım suan saat tutuyorum kaç dk gırdıgını suyum kanamam olmadı acaba gelıyormu Doğumun başladığını sancı dışında nasıl anlıycam bana fıkır verın ılk doğumum olacak
ArmyAnne Eda-5807 korkma ilk dogumumda benim sancim 3 dakikada 1 geliyordu telaşlanma onun haricinde benimde suyum falan gelmemişti herkesinki farklı oluyor galiba plates topun varsa üstünde otur
Eda-5807 ArmyAnne korkmuyorum ama doğumun başladığını duzenlı sancı dışında nasıl alıycam onu bılmıyorum hastaneyede hemen gıtmek ıstemıyorum en son açılmam yoktu nstde sancıda çıkmadı dün duzensız bugunde 7 de bel agrıısyla uyandım
Eda-5807 Ezom daha Cuma gıttım doktora hersey yolunda sancımda çıkmadı nstde açılmam da yok bu halde hastaneye gıtmek de ıstemıyorum ıyıce cekeyım agrıyı sonra gıdeyım dıyorum ama bır yandanda gıtsem nolucakkı dıyorum
Esra_23 Eda-5807 demekki açılmanız başlamıştır ben o ağrılara gittim 2 santim açıklığım vardı ertesi günü biraz dah açılma olmuş bir hafta oldu neredeyse 3 santim açıklıkla bekliyorum sıklığını takip edin 5 dakika veya 3 dakikada bir düzenli gelmesi lazım
Esra_23 Eda-5807 duşa girin yürüyüş yapın devam eder ve sıklığı artarsa doğum başlamış demektir Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Eda-5807 Fatma_3858 yok ya belımden ve kasıklarımdan gırıp duruyor karnım yumuşak gerçek sancımı yalamcımı bılemedım