ZeynepDK https://resimyukle.io/r/54NKe5gtwQ bu sabah yaptım çok heycanliyim kızlar bu ikinci post diğerinde pek fazla yorum alamadım . Çatlatma ignemin 14. Günü 🤲
Belizmoms ZeynepDK ikinci çizgi görünüyor inşallah vardır kan verin isterseniz yada adet gününüzü bekleyin🥰
Susamveannesi1 ZeynepDK bende gördüm 2.silik çizgiyi inşAllah vardır Allah gönlüne göre versin bende 2 gün sonra gidicem var mı diye emin olmak için🤗
ZeynepDK Gul-42 canım ilk testi yaptım kendi çizgisi az belli oldu bende bozuktur diye hemen diğer testi yaptım o da öyle olunca ikiside bozuk galiba dedim çöpe attım beklemedim . Akşamda aklıma geldi bakayım dedim böyleydi iki testte silik
Gul-42 ZeynepDK yarın bıda yap cnm süresını bılmıoruz cunku yap başında bekle guzel haberlerını bklıyoruz🥰
ZeynepDK Tgcbbrdmr göğüslerim aşırı şişti ve hassas çok ağrıyor canım onun dışında belirtim olmadı birde canım aşırı mandalina istiyordu 🤣 bu ikinci çatlatma.ignesi vurmamdi
Cennetbayram ZeynepDK benimde bu kadar silik çıkmıştı ilk kan testimde 15 çıkmıştı. ☺️ inşallah hamilesindir ve bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın🤲
Tgcbbrdmr ZeynepDK hiiiiç göğüs ağrım yok reglden öncede olmaz benim canımda tek turşu istiyor birde kasıkta minik iğne hissi arada artan sızı var 😂
Omay0707 ZeynepDK maşallah hamilesin kuzum dur beta tahmini yapcam testre göre tutarsa yaz tamamı 😁😁 Beta 27 şuan bence
ZeynepDK Tgcbbrdmr iğne batması gibi his bendede oluyordu canım birde hiç akıntım olmadı kupkuruydum kasintim bile oluyordu
Selinnn96 ZeynepDK benimde silik çıkmıstı böyle hatta bende yaptım bıraktım lavaboda uyudum kalktım baktım silik çizgi 2 gün sonra yine yaptım biraz daha belirgin çıktı sonra kan verdim inşallah seninde vsr gibi bnce benimki gibi olmus