mf221115 Merhabalar aranıza henüz yeni katıldım. Bebeğim 6+4 haftalık ve benim ilk gebeliğim. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum ne zaman duyabilirim acaba? Yanıtlarınız için teşekkür ederim. 😊
1122334455 Nutellaaaa 5+6 nasıl anlaşılıyor acaba 🤷 USG cihazlarında cihaz dan cihaza fark mi oluyor anlayamadım 🤷 hayırlı olsun bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin herkes için 😍
Nutellaaaa 1122334455 bilmiyorum keseyi de bebeği de erken gördüm ben ama değişiyor döllenmeye alakalı sanırım
Deletedmom_33 mf221115 7.haftada çağırdı ama 6+1′ de lekelenme ar diye gittim o zaman duydum. Hatta doktora bu kalp atışı iyi mi filan demiştim 😅
gunesveguney mf221115 hayırlı olsun canım 🥰 6+0 da keseyi gördük boştu 7+2 de tekrar gittim o zaman alttan muayene ile duydum kalbini
Nursahdemirayak mf221115 ilk gebeliğimde 7 haftalık duyduk eşimle. Şimdiki gebeliğimde ise 6 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin❣️
Skaymak mf221115 4.haftada keseyi gördüm 5.haftada hem bebeği hemde kalp sesinin grafiğini gösterdi doktor dinletmem sakıncalı dedi 6.haftadada tam kalbini duydum 🙏🏻
mf221115 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sizlere bir sorum daha olacak bu mide bulantısına yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Hiç bir şey yiyemiyorum doğru düzgün.