Herkese merhaba güzel anneler. Minik kızım Ece dün akşam (36+3) saat 22.00 de sezaryen doğum ile dünyaya merhaba dedi. Öncelikle bu gönderiyi paylaşmamdaki amaç benim gibi küçücük bir iğneden dahi korkan Annelere gelsin. Yaklaşık 1 hafta 10 gündür tansiyonum yüksek çıkmaya başlamıştı. Yani 13-14 lerde görüyordum hafta sonu doktorum yatışımı istedi ve tansiyonu düşüremezsek bebeği alırız demişti. Fakat tansiyonum düştü ve pazar sabahı eve çıktım evden takip edelim dedi. Pazartesi akşam üzeri tekrar yükselince 15-16 ları görünce doktoruma bilgi verdik ve hemen hastaneye gidip nsteye bağlanmamı söyledi apar topar valizimizi alıp geldik nstede az sancı çıktı ve bebeğimiz az hareket ediyormuş bu nedenle ani bir şekilde doğum kararı alındı.
Beni hazırladılar tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum çünkü aşırı derecede korkuyordum. Doğumhaneye götürdüler önce belimden iğne yaptılar korktuğum ilk kısım gayet başarılı geçti hiç acımadı demek istemiyorum sadece ilacı gönderirken biraz canım yandı ama iğne batarken hiç acımadı. Korktuğum ikinci kısım ise uyuşamayıp hissedersemdi. Test etmeden Asla başlamayız dediler ve sordular bunu hissettin mi diye hayır hissetmedim deyince yallah bismillah başladılar kesilirken vs hiçbir şey hissetmedim acı duyMadım ama evet burda okuduğum hikayelerdeki gibi çekiştirmeleri hissettim. Bu arada benim ellerimi bağladılar çünkü aşırı derecede paniktim doktorum güvenemedi. Ama inanın korkmadım. Karnımın üstüne bastırmalarıyla karnımın boşalması bir oldu ve minik kızım hop ağlamaya başladı. 😂😂 ben de bebeğimi görünce ağlarım diye düşünüyordum çünkü burdakileri okurken hep ağlıyordum ama ağlamadım aksine gülümsemeye başladım. Ayyy minnoşumu giydirip yanıma getirdiler öpüp kokladım ama sonra yenidoğan servisine götürcez bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı erken geldi dediler. Beni odaya aldılar kızımıda yenidoğana aldılar.
iyi olduğunu sadece hızlı nefes alıp verdiğini söylediler doktor görsün öyle getirelim dediler. Biraz üzüldük ama inşallah sağlıcakla yanımıza gelir. Lütfen kızım için dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Şimdi arada gelip karnıma bastırıyorlar yalan yok bu ağrıyor ama onun dışında doğum sırasında falan hiç ama hiç ağrı acı hissetmedim. Benim gibi gölgesinden bile korkan annelere inşallah rahatlatıcı bir hikaye olmuştur. Dualarınız için de şimdiden teşekkür ederim. ❤️🙏🏻☺️