Sdadmrbas Kızlar 23 haftalık hamileyim grip oldum boğaz ağrım falan vardı geçti şimdi öksürük başladı. Ciğerden öksürüyorum artık acıyor öksürürken o derece . Bal süt limon su herşeyi denedim geçmiyor bir türlü. Sizin önerebileceğiniz bir şey varmıdır
secoz Sdadmrbas pancarın içine bal koy ve alttan del bal sabaha kadar pancarın içimden aksın sonra onu iç ☺️ İyi geldiğini biliyorum linkini bırakıyorum
annesi_ Sdadmrbas Canım 2 kaşık tereyağı erit içine pekmez koy 4 kaşık kaynayınca kapat soğumaya bırak bunu taze yap sabah akşam bana dua ediceksin anında öksürüğü kesiyo🤗
Sdadmrbas Bktbll sağlık ocağına gittim aile hekimi tablon kötü değil ateşin yok kas ağrın yok soğuk algınlığı dedi. 1 hafta geçti zaten işte 3 4 gündür öksürük başladı burun akıntısı da bu sabah itibari ile geldi o yüzden test vermedim
Sdadmrbas annesi_ ayy hem kolay hem etkili duruyor hiç aklıma gelmedi pekme Allah razı olsun bu akşama hemen pekmez aldırıp yapayım uykusuz gecelerden kurtulurum inşallah 🙏🙏
Hayal0102 Ben de aynıydım canım korktum test verdim negatif çıktı çok şükür gece öksürükten uyuyamıyordum ben de pekmezi ılıtıp içine zeytinyağı koyuyordum biraz o bana baya iyi geldi rabbim şifa versin
Sdadmrbas Hayal0102 pekmezi bir arkadaş daha yazmış bunu da denerim valla geçsin de artık çok teşekkürler 🙏🙏
Sdadmrbas mutlugebeee yaptırmadım canım aile hekimi soğuk algınlığı dedi bide ateş eklem ağrısı hiç yaşamayınca hastaneden kaparım bişey diye korktum açıkcası
Kksll Sdadmrbas hakiki zeytinyağı ya da normal ayçiçek yağı da olur kaşığa koyun üstüne de limon sıkın ve için küçüklükten beri biz hep bunla büyüdük çok faydasını görüyorum oglumada şurup yerine bunu tercih ediyorum tescilli yani geçmiş olsun birde pekmeze limon sıkıp içebilirsiniz
Kksll Sdadmrbas GeLmez Canim.zararli bir şey değil sonuçta yok karnina yap mideni bulandirmasin bı seferde iç yoksa zorlanirsin