Mucizemm4 Kizlar ben adete 5 kala gebelik testi yaptim baya bi silik cikti çok zor gorunuodu ertesi gün hemen kan verdim 8.66 cikti 2 gün snra tekrar kan verdim 44.3 cikti dün 2 gün sonraki artış bu sizce artış nasıl henüz sonuç sormaya doktora gidemedim yarında adet günüm umarim artış güzeldir
Nureylaa Mucizemm4 2 gün de 2 katı artmış beklenen de bu zaten inşallah diğer sonuçlarınız da bu şekilde ilerler 🙏 bu arada hayırlı uğurlu olsun 💙
AselMavi Mucizemm4 benim ikinci çizgim çok belirsizdi erken farketmisim kızımı çünkü 🥰 hemen kontrole git ultrason ile baktır bence 🥰
Nurrr- Mucizemm4 bende ilk 12 ile öğrendim 4 gün sonra 97 idi sabah tekrar bakılcak kese görünmedi ama erkenmiş daha sanırım artışı kontrol ediyo doktor sağlıklı bi artış olmuş dedi. Seninkide gayet normal canım
Guness2021 Benimde belli belirsiz silik çıkmıştı, ilk üst üste 2 test yaptım ertesi gün 3 tane yaptım inanamadım hepsi Silikti, kan testi verip kesinleşsene kadar eşime söylemedim ☺️ Baya erken farketmiştim 4 haftalıktı farkettiğimde