poyrazege111 Kızlar evlerinizi sürekli nasıl temiz tutuyorsunuz bizde çocuk var evde 2tane ben hamileyim ev hep düzenli olsun istiyorum ama bi duzene girmiyor bugün yapayim yarın yine ayni temizlikle düzenle alakalı tecrubelerinj paylaşırmısınız
DilaraAydin poyrazege111 tecrübeli degilim 2yıllık evliyim ilk bebeğime hamileyim anladıgım bisey var oda düzen istiyorsak ıvır zıvırdan kurtulmalıyız 😂 iki bas olmamıza ragmen hep dağınık gibi görünüyordu ev bana cunku çok ıvır zıvırım vardı dolaplarda giymediğim kıyafetler cekmecelerde hiç ihtiyac duymadığım seyler raflarda da bu hamilelik bana temizlik askı getirdi ihtiyacım olmayan herseyi yavaş yavaş attım artık evim daha derli toplu 😂
Dsa poyrazege111 valla evin işi hiç bitmez maalesef elin hep üzerinde olması gerekli. Ben 4 yıllık evliyim çalıştığım dönem de bazen bir hafta hiçbirşey yapamıyordum. İşten çıktıktan sonra düzenimi oturttum hergün elim üzerinde oluyordu hiç dağılmıyor hiç kirlenmiyordu. Ama şimdi hamileyken birde ikiz ağır geçiriyorum üstüne birde taşındıkmı? Şimdiye kadar 40 kere evi kırklardım o kadar yavaş yapıyorum ki. Allah yardımcımız olsun valla. Çocuklar olduktan sonra nasıl olacak bir fikrim yok. Düzen hastası olarak mahvolmuşum. Kimsenin yaptığını beğenmiyorum.
Sonay poyrazege111 benimde sanki evim hep tozlu hergun süpürüyorm çocuk olunca bişeyler dökülüyor hep bence kendini yorma😏
poyrazege111 DilaraAydin aynen bende hamile kaldıktan sonra bi temizlik aşkı geldi ki hic sorma 😁 bazen birinin evine misafirlige gideriz ayy evi ne kadar temiz düzenli niye bizimki böyle temiz kalmıyor diyorum ıvır zıvır bende sevmem atılacak varsa atarim yada bodruma indiririz eşim atmayı sevmez bana kalsa kullanmıyorsam atarim
DilaraAydin poyrazege111 aynen valla kullanmıyosam atılcaksa at yada birine ver dedim şimdi ayıklıyım yoksa cocuk olunca biraz zor olur 😁
poyrazege111 DilaraAydin eşim de bana kızıyo niye atiyon lazım olur bigün ise yaramayan şeyleri görmek istemiyorum fazla yer kaplıyor kıyafetleri atmam birine veririm ama başka şeyleri atiyorum
poyrazege111 Dsa allah yardimcin olsun cnm bende hamileyim 2de çocuk var ikiz gebelik zor gecer ya biz birini zor tasiyoz😂 elin üstünde oldumuda hic bırakamıyorum orayı yap burayı yap ayy bakiyorum temizlikten başka yaptığım bisey yok
poyrazege111 Dsa ev taşımak da çok zor ya heleki hamileyken ailen felan yakın degilmi kiz kardeş yardıma gelecek biri zor olur cnm ikiz heleki allah kolaylık versin
Dsa poyrazege111 sağolsunlar zaten onlar taşıdılar yerleştirdiler elimi birşeye sürmedim ama insan kendi düzenini istiyor. Ben tekrardan düzenleme yapıyorum aslında kendime çok kızıyorum ama takıntılıyım ben ip gibi olması lazım diye kendimi yıpratıyorum
poyrazege111 Dsa bende öyleyim başlasi yapınca icime sinmiyor hic niye bilmiyorum kendim yapınca daha temiz oluyor sanki😊
poyrazege111 Sonay aynen öyle çocuk olunca yapıyorsun arkandan batıyor ev bi düzene oturtamiyorum bende
Dsa poyrazege111 kesinlikle öyle... yıkanan çamaşırı bile beğenmiyorum. Lohusayken napıcam hiç bilmiyorum.
Sonay poyrazege111 hamilesin cnm zorlama krndini bende oyle napim doğum yapınca iyi bi elden geçiririz 😂
poyrazege111 Dsa ben oğlum doğduğunda kardeşim gelmişti yanımda kaldı ev işlerini yapıyordu hic begenemiyordum iyi de değildim kalkıp yapayim
Dsa poyrazege111 çok zor birşey maalesef bir müddet ev temizliğini görmemezlikten gelmek zorunda kalıcak sanırım ne kadar zor olsa da... insanlar elini ayağını çektikten sonra vakit bulabilirsek yapıcaz artık ki hiç sanmıyorum
poyrazege111 Dsa ya evet öyle olcak artık bebis bırakırsa yaparız 😂bizim ust katta komşumuz kadınin oğlu 3 4 aylıkken tekrar hamile kaldı şimdi biri 1 yaşında digeride 1aylik felan ayy gece yarilarina kadar ağlıyo bebek gaz sancıları varmış diyorum 4ay sonraki halim😭
poyrazege111 Dsa aynen ya zor valla bnm 5yasinda ben bile cesaret edemedim çocuk yapmaya kazaylan oldu şimdiki hamileliğim kadindaki buyuk cesaret