MerveKk Merhaba 5+4 günlük hamileyim ancak 2 gündür dermanım yok midem bulanıyor iştahım yok başım dönüyor ayağa kalkınca doktora gitmelimiyim?abartıyor muyum? Yoksa normal mi? Yardımcı olur musunuz lütfen gurbetteyim ve tek başımayım
Svde MerveKk bence doktora bi görünün. Bende aynıydım serum takıldı bi kaç gün toparladı doktor ilaç verdi bi zaman sonra geçer diyorlar bende bekliyorum inşallah😇
Kurtum MerveKk canım ya kıyamam inan ben de aynı durumdayım. Hatta dün kocam ameliyat oldu gurbetteyim ailelerimiz gelemediler. Ben kendime mi bakayım kocama mı şaşırdım kaldım. Dün ve bugün dehşet başdönmesi yaşadım ara ara mide bulantım oluyor ve dediğin gibi çok halsizim. Ben de 6+1 oldum bugün. Bana da çok erken gibi geldi tansiyondan dolayı bu şekilde olduğunu söylediler ama çözümü nedir ne yapmak lazım devamlı yaşayacak mıyım bu durumu yoksa başlarda mı olur sadece lütfen bilen yazsın..
Svde MerveKk olurlar inşallah Allah yardımcınız olsun. Bende acile devlete gittim normal serum taktılar oda toparladı ama kendi doktorum ilaçlı serum verdi o daha iyi geldi
MerveKk Peki çok teşekkür ederim eşimi bekleyeyim gelince bi acile gideyim yarın kontrole gidecektim ama bugün pek iyi değilim
NesrinDefne Öncelikle Allah yardımcın olsun bilirim o duyguyu 😞 17. Haftama yeni girdim hala arada bir oluyor bana da. Sabah yataktan kalkınca 1-2 tane etimek ya da tuzlu çubuk yemek az da olsa hafifletiyordu, denemediysen dene derim ben belki faydası dokunur.
Meri-15 NesrinDefnebebek kanala inmemiş inmez de dedi yarın sezeryan olucam normale kendimi hazırlamıştım ama nasip artık