Sedefcann08 Cakil01 kesinlikle canim.haftasi ile uyumlu cok sukur ama benim aldığım kiloya yedigim besinlere tosun olmasi lazim iken manken kizim olcak boyu bi tek uzun o kadar
Cakil01 Sedefcann08 Maşallah🤗 benim yengem de hamileliğinde 30 kg alıp, çocuğu 2800 kg doğurmuş. Şuan kuzenim (kız) zayıf ve uzun boylu manken misali. Onlar formunu koruyor olan bize oluyor 🤦🏼♀️😂
ilaydanurhavvat Sedefcann08 çok haklısın valla canım düzenli kahvaltıdan başka hiçbişeyim düzenli deil ( ilaçlar hariç ) sebse yemeği sevmem tavukla aram yoltur eti severim ama fazla tüketmem ve çok şükür bebeğim haftasına göre 10/12 gün ilerde gidiyor ❤️🙏🏻 Ama bn 3.950 gram doğmuşum ve kilonun genetik olduğuna inanıyorum
Sedefcann08 ilaydanurhavvat bende 4.100 gram dogmusum ama sanirim prenses halasina benziyor gorumcem minyon yapıda kilosuda yok bakalim merak ediyom kac kilo dogcak :)
Sedefcann08 Cakil01 hah aynen canim 66 kilo ile hsmile kaldim suamda 88 kiloyum😀evrime taş attım resmen hic kismadim kendimi ne bulduysam yedim aman bi dahami gelcem dunyaya 😀😀
Sedefcann08 Deletedmom434 hic sorma canim canimdan can gitmisti kontrole kadar alcaklar diye o kafayla gitmistim inan doktor suyun normale gelmis deyince su serpildi icime vsllha
ilaydanurhavvat Sedefcann08 durur canım durur 😇 bn 33. Haftamda erken doğum riskim vardı bebeğin başı çok aşağıdaydı 37. Haftama girdim hala doğmadı ❤️ İçini ferah tut 🙏🏻
Sedefcann08 ilaydanurhavvat ayyy insallah canim bizimde yola girmis meraklı cikmaya dio doktor ee anasi gibi telaşli tez canli 😀
Sedefcann08 Deletedmom434 aminnnn insallah canisi 2 hafta daha dursun sonra artik basim gözüm üstüne 😍