Aylince 24 haftalık hamileyim ayaklarim da hafif şişlik var. Görüntü olarak normal duruyor sis gibi degil ama ayakkabilarim artik sıkıyor. Sizdede var mı bu durum benim erken mi başladı şişme ye acaba
Aniakbulut Aylince biraz erken baslamis sanki yaaa 🙄 ben 38+5teyim 2-3gundur sismeye basladi ayaklarim.. bol su icmeye calisin ve ayaklarinizi mumkun oldukca kalp seviyenizde yukari kaldirip oturun
Sezen07 Aylince bende 24 haftadayım bende de var çok değil hafif sis görünmuyor ama yanıyor ve ayakkabılar sıkıyor
Asli91 Aylince havalardan dolayı erken başlamış sizde.Bende 33.haftada başladı şuan 37.haftamdayım.Bol su dinlenme hiç bişey etki etmiyo artık bana son zamanlar zaten.
esrmhmt Benimde şiş hatta belli tombik parmaklarım 24+2 yim bende erken diye düşünüyorum ama anlayamadım ki😩 38 giyiyordum yeni ayakkabı aldım 39 almak zorunda kaldım olmadı🤦♀️
Didemalkanendik 35 haftadayım suanda tuzlu suda ayaklarım şişyor acıyor üstüne basamıyorum bide üstüne bugun demir düşürdüm ayağıma daha fenayım
Kubra_dmrr Didemalkanendik ben de 36. Haftadayım aynı benim de tuzlu karbonatlı suya koyuyorum yanıyor şişiyor
Zulal09 Bende 24 haftalığım dediğin gibi görüntüde çok şiş gözükmüyor ama ayak ve bacaklarımın rahatsızlığından uyuyamıyorum ayaklarımın üstüne basınca sanki balona basıyormuşum gibi şişlik hissi çok fazla 😔
Mutlulugum Biz de 24 haftayiz canim ve benimde ayaklarim sisiyor. Havalar cok sicak ondan oluyor ve cok ayakta durmaktan. Calisiyorsaniz ayaklarinin altina hep birsey koyun, evde kaliyorsaniz uzaninca kat kat havlu koyun ayaklariniz yuksekte olsun. Bende ise yariyor. Sisligi gecmesede agrisi diniyor. Bol su tuketin.🙏🏼😘
SibelAlp7 36+5 şuan 1 haftadır şiş 1 numara büyüdü şişliği indirecek bir çözüm var mı acaba?su içmek tuZ tüketmemek dışında
Mel_yuz 34.haftadayım ayaklarımda şişlik var özellikle dün ayakta kaldım bebişin odasını hazırlanması İçin aşırı şişti ve hala çalışıyorum bunun da etkisi var tabi.bana doktorun tavsiyesi canım ayaklarını dikebildiğin kadar yukarı dik ve en az yarım saat o şekilde yat gece yatarken de ayakların altına yastık koy ben böyle yapınca şişliğim iniyor bilgin olsun 😊
Mehtapkz Bende 24 haftaligim canim benimde ayaklarim sis malaesef hatta simdi izatiorum deniz kenarinda yasioruz tuzlu suya sok dediler soktum rahatlama hissi oluyor kimiside sirkeli su yap sok ayaklari dior ama onu denemedim sicaklardan oluyordur birde tuzlu yeme diolar