Balkonumda 2 senedir genelde kışın siyah solucan oluyor. Yerde dolaşmiyorlar ya duvarlarda ya da tavanda dolasiyorlar. Resmen boy boy oluyorlar. Balkonuma aylardır çıkmadım. Bir kere holde yerde rastladım bı tane. Az önce de salonumda yerde rastladım. Gün boyu hiç salonun camını açmadım zaten sineklik de var. Nereden nasıl girdi anlamadım. Balkon zaten kapalı ve orda da sineklik var. O kadar huylaniyorum ki bakamiyorum bile size örnek için Google dan foto bulup onu bile atamıyorum. Görür görmez eşim alıp attı ben direkt yerleri sildim ve duşa girdim yine de kasintim geçmedi. 3 sene önce aldık bu evi ev sahibi mı olduk dert sahibi mı belli değil. Resmen bitmek bilmeyen bı solucan çilesi var. Balkonumun yan tarafında bir kaç tanesi harabe halde gece kondu var. Ve de ağaçlar var. Muhtemelen oradan geliyorlar ama evin içine nasıl giriyorlar yemin ederim aklım almıyor. Yarın öbür gün bebeğim doğacak ekstra titizleniyorum ve korkuyorum.
Bildiğiniz memnun kaldığıniz bir yer var mı ilaçlama için İstanbul Avrupa yakası