Tbsylmz Kızlar 22+5 günlük gebeyim her gittiğimde sürekli yüzüstü pozisyonda detaylı usgde aynı sorun oldu ve dönmediği için yüzüne ve kalbine bakamadı doktor ne yapmalıyım bunun için yada böyle olan varmı?
bahtnurr1 Tbsylmz rahat ettiği gibi yatıyor işte 😊 tatlı bişeyler yiyin su meyvesuyu falan hareketlenir baya gösterir kendisini
elfmoom Tbsylmz benimki de öyle 🤭 doktor amcası onu uyandırmaya çalışınca poposunu havaya dikip tekrar yüz üstü yatıyor 🤭 1.5 saat uğraştı ikili de en sonunda vajinal baktı,rahatsız oldu da sırt üstü yatıp açıverdi bacaklarını😂
Hsakarya Tbsylmz 32 haftayı bitireceğim üç kontrolümde de yüzünü göstermedi ensesini poposunu gördüm 😀 doktoruma dedim hatta Kaç aydır göremiyorum olsun sağlıklı olsun da dönmesinler boşverin dedi
Deletedmom72727 Benim bebeğimde pozisyonu değiştirmiyor. Şeker çikolata bile işe yaramadı canı nasıl isterse öyle duruyor. Detaylıda kulaklarını saklamıştı mesela kollarıyla 😂 2. Gittiğimizde 1 tanesini gördük sadece baZı bebişler keyfine düşkün oluyor
Tbsylmz Deletedmom72727 Yüzünü bile göremedim maalesef 😞 İnşAllah bu sefer değiştirir pozisyonu ya detaylıda göstersin sonra nasıl istiyosa öyle keyfine baksın 😂
Deletedmom72727 Tbsylmz ayyy İnşaAllah gösterir benimki göstermedi hatta içimden geçirdim herkesin detaylıda harika fotosu oluyo bebeğin benimkinin yok 😂
Tbsylmz Deletedmom72727 Doktor yüzüne ve kalbine bakamadı diye ihtimalleri söyledi bende tedirgin oldum doğal olarak onlardan emin olsam içim rahatlıcak 🙄
Deletedmom72727 Tbsylmz İnşaAllah onlarlada ilgili güzel haberlerini alırsınız Allah’ın izniyle herşey yolundadır
Deletedmom72727 elfmoom hahahahaha yaa vallahi çok komikler bunlar şimdiden karakterlerini ortaya koyuyorlar 😊 Allah’ım hepsine sağlık sıhhat mutluluk versin 🤲
Tbsylmz Öylee tabii sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorumm 🤲🏻♥️ Keyfine düşkün bizimkiler bellii 😂😍