Senmalya Efsabozdag geçmiş olsun 2 gün önce aynı şeyi yaşadım çok zor Özellikle hamileyken.ben doktoruma danışıp antibiyotiğe başladım bugn daha iyiyim.Ama illa doğal olsun dersenizde nar suyu ve sarımsak iyi geliyor diye okumuştum
_edaa prensesimveannesi bir kereden bişey olmaz inşallah, doktorunuza danışın bence çünkü bana eczacımda vermedi aynı şeyi söyledi🙏🏼
minnakveannesii Efsabozdag yok ya geçmeyince geçmiyor çok zor bilirim o ağrıları tez zamanda şifa bulun inşallah 🌸
Efsabozdag prensesimveannesi ay insallah iyi gelir ben gunde 3 tane icmeme ragmen etko etmiyor cok sacma yaaa
prensesimveannesi Efsabozdag valla kuzum diş ağrısı çok berbat bişey ya banada hala etki etmedi aynı ağrıyor dün sabahtan beri uyumadım hiç uykusuzluktan ölecem ama uyuyamıyorum ağrıdan
prensesimveannesi Efsabozdag hala etmedi valla gargara yazmış doktor o biraz rahatlatıyor yine başlıyor
Efsabozdag prensesimveannesi biraz daha dayan canim ben 4 5 gun sonra ilk defa bu gun uyudum insallah senin daha cabuk gecer agrilarin
Efsabozdag prensesimveannesi canim dis agrin nasil oldu ben bu gun cektirdim bildigin disin tum koku icindeymis
Efsabozdag Slnn1122 bende antibiyotik kullaniyorum iste gorunenei cektirecegim bu gunde doktorum verdi raporu hayirlisiyla bitecek bu cile