Hacere Rabiakosee Bebiş doğduğunda keşke daha daha fazla uyusaydım dediğim günler oldu uykusuzluk çok zor ama insan alışıyor 😅
Pelin-1 Fundakls bide 30.haftada baslayan nefes darliği 2-3yastigi ust uste koyup yatiyorum o zaman rahat nefes alabiliyorum
Fundakls Pelin-1 ben 28. Haftadayım tek yastık iyi geliyor ama yinede rahat edemiyorum gece uyanıyorum
Fundabshn Rabiakosee Bende geç yatıp sabah erkenden kalkanlardanım kesinlikle uyuyamıyorum sabah olsun diye bekliyorum sürekli 🙃🙃
Pelin-1 Rabiakosee evet ve aşiri sıkışik uyaniyorum soldaki bebeğim yukari toplanmis oluyor sanirim o mesanemin ustune oturuyor 😅😅
Pelin-1 Fundakls nefes darligi yaraticak kadar kilom yok 🤷 bence bebeklerin gogus kafesine yaptigi basidan kaynakli buyudukce artmaz inşallah😐
Fundakls Pelin-1 ikiz gebelik dediniz ya bide son aylar bebeklerin ağırlığı ve pozisyonuna bağlı olarak bel ağrısı nefes darlığı gibi sorunlar oluyormuş
Pelin-1 Fundakls sukur bu haftaya kadar rahattim simdi de az kaldi erken dogum riskim var ne kadar az bilemiyorum tabi😐