Tugccce Kızlar durumlar nasıl? Bende yürüyünce karında sertleşme, mide yanması var. Sancı falan yok gibi henüz
Deniz59 Tugccce 35+3 olduk çabuk yorulma bel ağrıları ayak ağrıları arada mide yanmaları nefes nefese kalma şuan sıkıntılar bunlar😁
Skardelen Tugccce 35 den selam kizlar bolca sertleşme mide yanması ve kassıklarıma baskı hissediyorum 🙃🤩
Gokce91 35+2, bebeğim çok hareketli sürekli hıçkırıyor dönüyor, sancım yok, kasılmam çok fazla oluyor ama ağrılı değil sadece sertleşme, 2800 gr, bal yanaklı bir tontiş kızım var😍
uzmanogretmen Sibel93 merhaba, gaviscon ve rennie kullaniyordum ben de basta ama anlık care oluyorlardı. O yuzden doktorum bana lansor verdi. Haftada 1 kez ya da rahatsiz olacak gibi hissettigimde 2-3 gunde 1 sabah ac karnina içiyorum tüm haftam rahat geciyor. Lansor kullanana kadar beni de cok zorluyordu midemdeki ve yemek borumdaki yanma hissi. Cok şükür şimdi hic hissetmiyorum.
Cansukrb Açılma erken doğum riski kaç gündür kaşık bel ağrısı bugünde kaburga kemiklerim kirilcakmis gibi ağrı değil acı cekiyorum
Busraya Tam 35+5 oldum yarın kontrolüm var bebeğim kanala girmişti geçen hafta yarın doktor ne diyecek bakalım bel kalça kasık ağrılarım oluyor
SevincGancali Tugccce 35+3. Bir haftadır mide yanması , ayakta şişkinıik, ağrı başladl. Ayakta zor duruyorum.
Aylinkorkmaz Ayssunn ah o vajina ağrısı bende de var, hele geceleri dönmeye çalışırken bacağımı kaldırmaya çalışırken nasıl bir ağrı. Bebeğim ağırlaştıkça oluyor sanırım
Sibel93 Aylinkorkmaz Amin canım inşallah 🥰 heyecan stres başladı artık. Benm bebiş braz zayf inşallah erkn doğum olmaz ya tek korkum bu yarın kontrol var inşallah güzel geçer ☺️
Kelebekkannesi Tugccce 35+0 sertleşme , bacak arası kasılma kramp gibi , bel ve kasık agrısı, nefes darlığı
Sibel93 uzmanogretmen bnde gaviscon kullanyrm ama hiç faydası yok ya her zaman olmasam da arada oluyır mide yanmam dehşet bsey ya sanırım bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ondan kaynaklı. Baklm çok şiddetlenirse dediğiniz ilacı Bi doktıra danışırım bnde. Çok teşekkür ederim