Hilaldemirrr Kızlar soluma uzaninca veya sağ genelde solda uzaninca bebeğim titriyor biseyler yapıyor anlayamıyorum karnımın içi sallanıyor sanki 29 haftaligim yaşayan var mı ?
minikane21 Hilaldemirrr ne kordonu ya idrarını yapıyor. kendini sıkıyor benim ultrasonda denk gelmişti gen orda gördük hemde titreme hissettim
aslihan41 Hilaldemirrr 10 dk önce yattım bende de aynı şey oldu bi titreme geldi karnıma sanki hatta elimle sürekli karnımı okşadım ama normalmiş sanırım daha önce bu durumu yaşanları okumuştum forumda 26+2 yim bu hafta bazen hissetmeye başladım bende
Hilaldemirrr secoz evettt değişik bunu hep yapıyor bu hafta hareketleri azaldı zaten önceden sert darbeler çürüdü şimdi o kadar değil hafif vuruyor ama hep bı dalgalanma titreme sürekli anlam veremedim bilgim de yok 😁
secoz Hilaldemirrr merdiven çıkar gibi pıtı pıtı tırmanıyor benim ki de 31+5teyiz 🥲 huylanıyorum ama işte normalmiş böyle şeyler 😁
Adapte34 Hilaldemirrr peki birden düşer gibi olmasının nedeni ne? Öyle olduğu zaman da karnım çok sallanıyor ne yaptığını kestiremiyorum 😂
MinikMucizeninAnnesi Hilaldemirrr bende 26 haftalığım benimkide çok sallanıyor değişik zıplar gibi hareketleri var keşke fırsatımız olsa da her an neler yaptıklarını görebilsek 😂😂
Hilaldemirrr MinikMucizeninAnnesi ayy keşke ya az evvel ayağı avucumun icindeydi ilk defa bukasar hissettim