Damla5 gokcekubra ay inan ki az da olsa içim rahatladı yemin ederim allah razı olsun tek avazda kurtulmak nasip etsin inşallah 🙏🏻 Şuanda bir saate yakındır sırtımda bi ağrı var bide bebekli inanılmaz hareketli aşağı da bıçak batar gibi oluyor bu yalancı sancı mıdır sence
gokcekubra Damla5 Amin bi avazda kolay bir doğum olsun inşallah. Bence doğumun zorluguna değil bebegin ve sizin saglikli bi sekilde dogumhaneden çıkmanıza odaklanin çünkü en önemlisi bu. Düzenli değilse uzun süre devam etmiyorsa yalancı sancıdir. Kaç haftalıksiniz
Damla5 gokcekubra 39+5 olduk son bir saattir var işte bebek hiç durmadı desem yeri sırtımında sol tarafında ağrı var işte bıçak batmaları da ara ara oluyor
gokcekubra Damla5 Eger ağrılar sancılar düzene girerse mesela yarim saatte bir gelmeye devam ederse ya da 15 dk da bir sıcak bir duş alın ve hastaneye gidin. Meryem Ana otu aldıysanız onu suya koyun bir tane meryem suresi okuyun ve için . Almadiysaniz abdest alıp bir yasin ve Meryem süresi okuyun. Guzel haberler alalim insallahh.
Nurylcnkya Damla5 şuan bende o durumdayım 39+6 çarşamba günü günümüz doluyor ama bakalım sırt ve kasık ağrısı beni daha önce hastaneye götürmezse
Damla5 gokcekubra amin inşallah çok teşekkür ederim tavsiyelerin yardımların için allah hepimize bir avazda kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hakkınızı helal edin yordum gece gece 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
gokcekubra Damla5 Estagfirullah ne demek helal olsun bi avazda dogsun insallah bebişiniz🤲🏻 Dogurursaniz haber edin. Belki yarına doğurmuş olursunuz. Şimdi sanciniz varken dualarınız geri çevrilmez bebegimde böbrek genişlemesi var şu an sınırda bana da dua edin sağlıkla kucağıma alayım kızımı 🤲🏻
Damla5 Nurylcnkya bizimse pwrşembe doluyor günümüz ilk defa sırt ağrım oluyor desem yeridir inan ki bi sıcak duşa gir istersen benim şuan öyle dayanılmayacak gibi değil
Damla5 gokcekubra ahh rabbim Şafi adının yüzü suyu hürmetine şifa versin tabi ki dua ederim sağ Salim kavuşun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aziiii Klbk01 şuan bende 40+2 deyim, ara ara sancım var, ama açılma yok, devlette beklerler mi 41 haftaya kadar,
Klbk01 Aziiii bn de tam 42 yi bekleyeceklerdi eşim görevden gelmişti Dogum olur dedik olmadı doktora rica ettim eşim gidecek suniyle başlatalim diye yatışım yapıldı eşimin gittiği günde doğurdum ☺️ Yineki bir saatte olsa gördü kızını
Nurylcnkya Damla5 çok teşekkür ederim benim de dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah ☺️🙏🏻🌸