Damla5 Kızlar merhaba açılması sancısı olmayıp suni sancıyla doğumu başlatılanlar var mı aranızda deneyimlerini paylaşabilir mi
2prens1prensesannesi7 Damla5 Kızımda son kontrolüme gittiğimde hafif bel kaşık ağrım vardı suyum gelmeye başlamıştı doktor muayene edince 2 cm bile olmayan açılmayla yatışını yaptı gündüz 4 de akşam 9 kadar sancım yeterli değildi suni sancı verildi 1 saat içinde artış gösterip çatala çıkmamla doğması bir oldu şükürler olsun anlatırken içim ürperdi İnşAllah suni sancısız kolay doğumlar nasip etsin rabbim bizlere 🤲🏻🤲🏻
B8use Damla5 Damla5 sabah sekiz ya da 8.30 gibi verildi akşam 9.12 de çocuk oldu açılma olmadığı için çok bekledim
Hatice_ee Canss35 kac haftalikken gün verilmisti bende 39+2 de gidicem bana gun veirir mi acaba devlet hastanesi bu arada
Canss35 Hatice_ee @Damla5 40. Haftada… Nisan yada suyum gelmedi doktor suni sanci verelim dedi tamam dedim suni sanci aldım 0 açıklıkla ve 12 saat sonunda sadece 2 cm açılma olmuştu ve sezeryene geçiş yapıldı açılma ilerlemedi benim. Allah kimseye yaşatmasın bir avazda kurtulun insallah sizede gün verir bence benimde devletti
Damla5 Canss35 ya işte en çok ondan korkuyorum saatlerce çek sancıyı açılmıyor hoppaaa sezeryana ciddi anlamda yıpratıcı olur diye düşünüyorum
Damla5 Aminn cümlemize inşallah bizde perşembe 40 haftalık oluyoruz cuma yatış yapılacak ilk defa nstye gireceğim bakalım sancı çıkacak mı şimdilik hiç bişe yok ve beni çok korkuttular ciddi anlamda korkuyorum ya. S
Canss35 Damla5 korkmayın kimseyi de dinlemeyin her insan her vücut farklıdır unutmayın. Güzel şeylere odaklanın güzel olsun
B8use Canss35 hiç yoktu açılma ebe sağolsun elini soka soka en son 4 cm olmuş öyle doğuma aldılar geldi gitti açılma varmı diye baktı bana ama ikincide doğum koçu tuttum o yanımda olacak inşallah bir maksimum iki kere bakacak o diğer ebe gibi 9 10 kez değil inşallah
Aziiii Klbk01 şuan bende 40+2 deyim, ara ara sancım var, ama açılma yok, devlette beklerler mi 41 haftaya kadar,
Klbk01 Damla5 açılmam cok yavaş ilerledi devlet hastanesi olnca tabi bekledikte bekledik cok şükür o kadar saat cektikten sonra sezeryan olmadım