Melos1 Kızlar 27+4 den selamlar 🙋♀️ Ne durumdasınız? Ben artık kendimi ağır hissetmeye basladım bi kaç gündür bel ağrılarımda oluyor nefes almakta güclük çekmeyede başladım
Pelin-1 Melos1 30+6yiz ikiz gebelik bu hafta ozellikle geceleri nefes darliği başladi 😥 bebekler kaburgamin altina kadar cikmis dayanmiş doktorum oyle demişti sanriim ondan kaynakli 😐
Sevinc-Berke Melos1 12den sonra bizde 27+4 olucaz 2nci gebeliğim ve ilk gebeliğime göre bu çok ağrılı geçiyor kasık bel çatı hepsi bir arada. Yataktan kalkmakta zorlanıyorum dönerken falan. Allah yardımcımız olsun bebislerimizi hayırlısıyla alalım kucaklarimiza 💜
Merve2697 Melos1 32+4 ten bildiriyorum😅Nefes nefese kalma, bel ağrısı ,miğde yanması ,yatakta sağa sola dönerken bol işkenceli, ani hareket edince kasıklarda ağrı , uzun yürüyüş yapamama ve sabaha kadar saat başı wc ve kapanış 😅
Pelin-1 Melos1 yine de her halime bin sukur 28.haftaya kadar ne uyku sorunum vardi ne adamakilli bi agrim vs ikize gore rahat bi gebelik gecirdim 28den sonra kalca bacak bel agrimayan yer yok😅
Melos1 Sevinc-Berke Bende 12 den sonra 27+4 oluyorum, bide üst bacak krampları olmaya basladı annelerin hakkı gerçekten ödenmez, bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda 🥰
ayzurz35 Sevinc-Berke Vajinada batma hissi oluyor dmi bir de yerinden kalkamama ileriki haftalarda daha çok ilerliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sevinc-Berke ayzurz35 Evet canım Yandım desenize 😔 Doktora danıştım çatı ağrım için suya katılan ilaç verdi 2 sefer içtim zar zor daha kesinlikle içemiyorum midem bulanıyor sevmiyor öyle ilaçları 😔
Melos1 Merve2697 geceleri bende cok sık uyanıyorum 2 saatte bi kalkıp wc gidiyorum mide yanmam felan yok suanda çok şükür umarımda olmaz cok kötü bişey😂 yatakta sağa sola dönmek mesele zaten sol tarafa yatıyorum devamlı sabah kalktığımda ya sağdayım ya sırtüstü yatmışım😂
Feyzabeyoglu Merve2697 30 haftalık olduk bizde Sanki ben yazmışım gibi ne yaşıyorsam yazmışsın canım mide yanması nadir oluyo bi tek😅
ayzurz35 Merve2697 Git gide daha da ilerliyor o mide yanmasi iki hafta sonra gör sen :) ama mide yanmasına can kurban ya o hallolur diğer belirtiler zorrrrr ben hala yuruyemiyorum sünnet olmuş cocjklar gibi yuruyom
Merve2697 Melos1 haha ya bende bazen sırt üstü uyanıyorum öyle buluyorum kendimi ama hiç rahatsız olmuyorum doktorlar tansiyon düşer diyorlar ama hiç bi belirti olmuyor sonra düzeliyorum😅
Melos1 Merve2697 sabahları değilde gün içinde bazen uzanıyorum 5-10 dk felan hemen mide bulantısı baslıyor düşüyor demekki 😂