sedanur4004 Kızlar öğlen 12 de sezeryan oldum. Akşam 8 de kaldırdılar yürüdüm sonra 1 kere daha kalktımm. Birazdan yine kalkacağım ama bu ağrı ne zaman geçecek ve ne zaman kendim kalkabilecegm tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Ftmgl1 sedanur4004 hiç telaş yapma canım yürüdükçe geçecek gün geçtikçe daha iyi olacaksın sakın ağrın var diye yürümemezlik yapma ve bol su iç bende kırşehirliyim bu arada çok geçmiş olsun 🤗
Merkun sedanur4004 ben uyuşukluğum geçer geçmez kalktım canım. Ben almanyadayım burda refakatçi yok. Kimse elimden tutmadı. Oğlumun altını bile kendim değiştim o gün. Malum öyle olunca acı macı demeden mecbur yürüyorsun zor oluyor evet ama sık sık kalkıp yürü kendini salma. Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah🍀
Asyamira sedanur4004 Her geçen gün, her yurumeniz de daha kolay oluyor. Sabırlı ve metanetli oluunn. Çok geçmiş olsun, sağlıkla büyütün 🥰
elmaliturtamm sedanur4004 nasıl geçti amelşyat ne kadar sürdü biraz ameliyat anından bahsedin bende yarın sabah giricem de :)
Mom7272 sedanur4004 merhaba öncelikle hayırlı olsun anniş. Süt geldi mi, sonda taktılar mı, nasılsın şimdi? Banada öneri verir misin 2 gün sonra sezeryan olacağm
yuvamerve17 sedanur4004 vallahi ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk kolaylaşıyor. Ben ilk 1 saatte bir kalktım baktım düzelen bişey yok 5 dakika da bir kalkmaya başladım süreç daha hızlandı
GamzeEcrin sedanur4004 ne kadar cok yurursen o kadar cabuk iyilesecen ama dinlene dinlene yatikca yarin acir kaltigin zaman bol yuruyus
hepoyleolurzaten sedanur4004 Yarın uyandığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz emin olun 🤗 Bol bol yürümeye çalışın, su için 🌸