Semanurozgan Acarhusniye bende orda yapmayı düşünüyorum ama dün akşam normal doğum yaparken bebegin kolunu kırmışlar tereddutte kalıyorum yani bir tanıdığımızin şimdide annede covid bebektede ileri derece sarılık çıkmış rabbim bizleri kolay doğum ve iyi doktorlarla karşılaştır 🤲🤲
Balm0990 Ben şehir hastanesinde calışan olarak gerçekten herkese canı gönülden tavsiye ederim canlarım inşallah bende orada dogum yapacağım gerci bana daha cok varda 😁 en önemlisi cok temiz eski devlet doğum hastanelerinden eser yok😊
Isimsiz66 Balm0990 bende 36 .haftadayim sezeryan olucak siz bikirsiniz nasil oluyor ilgileri nasil refakatci sikintisi varmi bebegimizi bi sikinti yoksa hemen yanimiza getiriyolarmi
Ayku6138 Balm0990 Merhaba canım ☺️ Annem yanımda durucak ama eşim bebişimizi görebiliyormu 5 gün yatmıştım orda kapıdan bile baktırmıyorlardı eşimi ondan çok korkuyorum 😔
Balm0990 Isimsiz66 sezaryan dogumu inanın hiç bilmiyorum benim kuzenimde normal dogum yapmıştı hemen bebeğini kucagına vermişlerdi inşallah sizler içinde öyle olur
Zehraa06 Senaa0 bas ve sonlarda ipler var gerisi yapistirma ikinci gecemiz sabah doktor kontrolunden sonra belli olacakmis
Fatma-cnr06 Senaa0 merhaba been ftma hocaya gdıyoruö ama 2 lı testı fatma hoca yapıyormu acaba bılgınız varmı yoksa mhrsde ıkılı test yazan doktrlardanmı rabdevu almam gerkıyor
Senaa0 Fatma-cnr06 ikili test yazanada alabilirsiniz Fatma hocayada önemli olan haftanız geçmeden randevunuzu bulabilmeniz . Ben rastgele bı doktora almıştım yapmislardi
AysApo Zehraa06 Sizi sezeryan icin saat kacta cagirdilar benim kagtta 6 30 7 arasnda acilde olun yazyor sabah öyle hemen alirlar mi ki
Zehraa06 AysApo evet biZde o saatlerde geldik orda muane ediyolar kagitlari falan hazirliyorlar uc bes kisi birikince yukari hazirlik icin cikartiyolar anestezide n verilen kagitlariniz mutlaka yaninizda olsun saat 10.47 de doğum oldu
Zehraa06 AysApo ama ne kadar erken gelirsen okadar erken aliyolar biz altibucukda buradaydik bnden once gelenler vardi