Aycnnn Gebelik şekeri çıktı ve malesef insuline başladım ama iğneyi yaptıktan sonra kan geliyor kolumdan ufakta olsa ve akşam yaptığım yer morarmış iğne kullananlar acaba nerede yanlış yapıyorum yardımcı olabilir mi
Merkun Aycnnn bendede gebelik şekeri vardı ve insülin kullandım ben bacağımdan vuruyordum. İğneyi dik şekilde vur canım oynatmadan çıkar kanamaması lazım.
gamzosgamzos Aycnnn bacagımdan vuruyordum ama bazen yinede morarma oluyordu normalde cildimde hassastır
Aycnnn evlatkokusu0806 göbekten vuruluyormus ama doktora sormayı unuttum gebe olduğum için vuruluyormu göbekten bilmiyorum malesef
Aycnnn Merkun bacakta hangi bölgeye vuruluyor bilmiyorum internetten bakayım sanırım bacağıma daha rahat uygulayabilirim kendim
Merkun Aycnnn üst bacak canım. Hamilelikte karın yasak en hızlı üst bacaktan ulaşıyormuş vücuda (doktorun demesi)
Tu36 Ben bacak ve koldan vuruyorum yumuşak ete degilde baldır kısmına vurun ve ilacı verdikten sonra 10kadar sayıp çıkarın kan bazen bendede geliyor önemli degil
Aycnnn gamzosgamzos benim pek hassas değil aslında cildim ama yeni başladığım için yanlış yaptım sanırım
gldn065807 Aycnnn sana eğitim vermediler mi canım o iğneyi nasıl kullanacağın hakkında vermeleri lazım
Aycnnn gldn065807 malesef vermediler eğitimi veren kişi çıkmıştı doktor sadece anlattı oda üstün körü haftaya geldiğinde detay veririz dedi ve gönderdi malesef ilgisiz ve sorumsuz bi doktora düştüm ve yaşadığım şehirde sadece o hastane var gidebileceğim
Balbeby Aycnnn kol,bacak,göbek olacak şekilde üç yerden yapılır iğne mesela gobekden yapmak istersen önce göbeğini temizle sonra elinle sıkarken vur iğneyi annem teyzem 2 dayım kullanıyor oradan biliyorum rabbim yardımcın olsun canım
Tu36 Aycnnn Bazen yanlış yerden vurunca kan geliyo ama korkma benim çocuklarım var biri 12 biri 8yasinda bazen onlar bile yapıyorlar bana alıştılar ☺️
gldn065807 Aycnnn göbeğe insülin vurulmuyor canım sen video aç izle nasıl yapıldığını nerelere yapıldığını en azından eğitimini alana kadar o şekilde yapmaları çok saçma ama eğitim veren kadın bana tek tek anlatmıştı ama 3 sene oluyo çok iyi hatırlamıyorum şuan kullanmıyorum çünkü
Aycnnn Tu36 evet çok basit ama işte eğitim vermediler araştırdıgim bilgilere göre yapmaya çalışıyorum o yüzden yerler yanlış oluyor galiba