Hilal-95 Umudayolculuk36 bnde hep idrar sıkışması vardı ama smdı bnmkıde dönmüş affedersin resmen aşağı doğru puff puuf yapıyor bazen hava gibi idrarım varkende yaptım sanıyorum 🤦🏻♀️
Yenianneadayi2208 Umudayolculuk36 evet oluyor zaman zaman.Sanki kaçırdım kaçırıcam gibi ama anlık olup geçiyor 🤦 çok sıkışsam sıkıntı olabilir sanırım öyle bir durumda 😆
Fatmacbc Umudayolculuk36 27+3 bende aynıyım malesef sanırım.baş aşağı döndüğünde için öyle ikinci gebeligim oğlumda olmamıştı kızımda oluyor
secoz Umudayolculuk36 sörf bu yüzden 25. Haftadan beri her gece 7 8 kez tuvalet için uyanıyorum afedersin yapmıyorum da 😂 boşuna uyanıyorum
Umudayolculuk36 Bel ağrısı sırt ağrısı tansiyon düşüklüğü baş dönmesi mide bulantısı sürekli idrara çıkma yanma 7.ay başında bunlar biraz yıprandım
Helpmee Umudayolculuk36 26 haftalığım aynı durumu yaşıyorum dedim heralde bgn düşer bayılırım birde bu idrar çok sıkıntı afedersiniz ogün diş fırçalarken midem bulandı kusmaya başladım ama altlı üstlü gitti bildiğiniz 😬😬
Hilal-95 Umudayolculuk36 enfeksıyonum var çok az ama benı rahatsız etmıyor ama ondan kaynaklı değil o ağırlık bebek itiriyor kendını aşağı doğru benm bu zmaana kadar mide rahatsızlığımda yoktu bugunlarde midemde çok kötü oluyor ayaklarıyla ittiği için
Umudayolculuk36 Yenianneadayi2208 beniöde yeni başladı cadı hareket ettikçe🥺🥺😀😀😀kaynanam burda her dk utanıyorum
Helpmee Umudayolculuk36 ilk zamnlr enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım şimdide oldğnu düşünüyorum bol su içeceğim bşka yolu yok
Hilal-95 Umudayolculuk36 hiçde utanma kuzum normal valla ben bazen kapıda oturuyoruz komsularla 10 kere eve çıkıyorum nerdeyse sıkışıyorm bide suyuda içiyorm oh 😬😬gece çok zor oluyor uyandırıyo işte🤣
Umudayolculuk36 Hilal-95 benimde var sürekli.mide ama aşağıdaki ağrıdan baskıdan ha kaçtı kaçacakdan mideme odaklanamıyorum halsizlik mide bulantısı tansiyon düşüklüğü
Umudayolculuk36 Helpmee bende geçen hafta kullandım doktor hafif var bol su iç dedi ama yanmam var gene geldi heralde serum yemiştim
Hilal-95 Umudayolculuk36 kaç haftalıksın kuzum benmde baskı yürürken bazen oluyor heleki sıkışınca çok zor oluyor ama ben duramıyorum hiç yerimde sürekli ayaktayım baskıyı felan fazla hissetmıyorum ama oturduğum yerden felan kalkarken zor oluyor ozmaan baskı hissediyorum
Hilal-95 Umudayolculuk36 valla bende uykusuzlukda basladı geceleri uyuyamıyorumda artık ne zaman girsem tuvalete hep var affedersin daha kalkmadan gelıyor🤣
Fatmacbc Umudayolculuk36 hic bi fikrim yok ama cocuk çocuğu tutmaz derler zate oğlumda sadece aşırı bel ağrısı çektim bunda çok kötü geçiyor
secoz Umudayolculuk36 evet 🤦🏼♀️🤭 iki pıt pıt o kadar geçen gün eşime dedim ki ben artık bez bağlayacağım doğurana kadar 😂