Shzdgn Çok geçmiş olsun rabbim sabır versin inşallah güç kuvvet versin 🙏🏻 Ben 34 haftalık hamileyim 21. Haftada tanı koyuldu bize detaylıda.Fallot tanısı koyuldu kalpte büyük delik var akciğer damarı gelişmemiş çok dar ve kalp damarları ters kirli temize karışıyor.Üniversite hastanesinde doğum yapmamı söylediler doğum doktor ona göre ayarladık doğunca kucağıma alamayacağım bende yoğun bakıma alıp takip edecekler nefes alamazsa stent takılacak ameliyatla ve 8 aylıkken de açık kalp ameliyatı olacak 🙏🏻 Bize medipol mega hastanesi bağcıları önerdiler doğumu da orda olcam üniversite hastanesi orası çok büyük, çocuk kardioloji için Abdullah Erdem ve yılmaz Yozgat ücretsiz muayene ediyor dediler bana önerdiler doğum sonrası da onlar ilgilenecekler bizimle.Ve Koç üniversitesinde ender Ödemiş çok ünlü bi doktor, Acıbadem hastanesinde de Ersin beyi duymuştum 🙏🏻 Devlette de en iyisi siyamı Ersek hastanesi aslında ama şuan siz yenidoğan olduğunuz için orası almıyor mu onu bilmiyorum benim araştırdığım ve ulaşabildiklerim de bunlar bi faydası olur mu bilemiyorum 🥺 Rabbim yol göstersin inşllah dualarımız sizinle