Seyda5234 Merhaba anneler 25+4 haftalık gebeyim karnımda sabahdan beri bir ağrı var özellikle sağ bacağıma ve karnıma çok vuruyor ve bebeğim çok hareketli Anlamadığım bir şekilde yalancı sanci bu kadar uzun sürüyor mu
3prensessannesi Seyda5234 şiddetli ve sık sancın varsa git doktora görün bence cnm yalancı sancılar genelde kasilmalarla beraber geliyor
inci2003 Ben de 28+4 haftalik hamileyim . Bir kaç gündür belim ve sırtım çok ağrıyor. Yarın doktor kontrolüm var gidince soracağım.
Seyda5234 3prensessannesi 15 dakikada bir oluyordu ağrılarım yavaş yavaş geçti ama sağ tarafimda boslukda bir ağrı var
Bankacianne48 Seyda5234 idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediğiniz. Aynısını yaşadım cunku iğne yedim oyle geçti sabah aksam 10 adet toplam
Rabia26Kizcem Seyda5234 kizlar şuan benimde ağrım var 3 5 dakika arayla geliyor şiddetli değil ama ve çocuk içerde acayip şekilde kirmasiyor idrarın var gbi geliyor sürekli neden sizce ne yapmaliyim
inci2003 Seyda5234 doktordan geldim . Sordum sırt ve bel ağrıları normal bu dönemde rahim açılıyor dedi . Korkulacak bir şey yokmuş 😊