Aysel0707 Mrymgn kız bı ara daha yazıstık senle Meryem munganmı ısmın ıle soy ısmın ısmım meryem dedın soy ısmım mıngan dgl dedın
Powergirls Mrymgn Hee ben akdeniz sifaya gideyim dedim 2 kez gittim baştan savma yolladi doktor dayanamadim eğitim araştırmaya gittim ordada anlayan olmadi hadi bi ssk deneyeyim dedim ordaki doktor hiç umursamadı baştan atti vitale kadin doğuma geçtim en son 😁
Mrymgn Powergirls İnan ben de bir sürü doktor hastane gezdim. O kadar insana değer vermiyorlar ki. Evime en yakın şelale tip vardı doktoru iyi ilgilini yani ama orda da doğum yok doğum için anlaşmalı olduğu hastanelere yönlendiriyor
Powergirls Mrymgn nasıl yok özel hastane sonucta oraya takip ettiriyorsun o kadar doğumu da yaptırmak zorundalar . O yol üzerinde mi oturuyorsun canim varsak tarafında filan mi
Busrabuglem07 Bende eğitim araştırmaya gidiyorum kepez devleti pek önermediler doğumu da orda yapmayı düşünüyorum 😊
Brnhsn03 Busrabuglem07 Eğitim araştırmadan nasıl randevu aliyosunuz ? Mhrsde bütün doktorlar dolu gözüküyo.
Busrabuglem07 Bahar_93 Ülkü özdemir tur, burcu aykan yüksel, birde özgül mamaklı var hepsi de çok ilgili