Meliisss Arkadaşlar merhaba 37. Haftada 2720 kilo dedi doktorumuz normal olduğunu söyledi ama bana biraz az gibi geldi sizler ne durumdasınız
Fulyacanferit Meliisss 33. Haftadayim 2. 300 .bana da fazla ama fazla olması çok iyi dedi. Ortalama kiloya netten bakın. Haftasıyla uygunsa kimsenin bebeğiyle karşılaştırıp kafanızı karıştırmayin..o annenin vücut yapısıyla bunyesiyle, genetigiyle de alakali
idilvera Meliisss 39.haftadayım 2900 dedi. Normal son haftalar kilo alımı yavaşlar dedi. Sağlıklı ise kiloyu sorun yapma dedi. Bakalım.
Mimoza_cicegim22 Meliisss 38.haftada 3.500 kiloydu benim bebeğimde ama bu genetikten gelen birşey dedi doktorum bir.hafta ondeymis kilosu boyu
Hilal_cskn38 Meliisss bende 1hafta önce gittim 2.750 gr dedi 35 haftalıktı bugün 36 haftalık olduk kaç kg bilmiyorum bebekler haftada ne kadar alıyor onuda bilmiyorum sağlıklı oluşumlarda kılo alınır
kineem Meliisss bebek doğduğunda zaten kilo alacaktır kilolu doğması bişey değiştirmez canım sen iyi düşün bebeğini sağlıkla kucağına al yeter