Kestanesekeri Mideme kadar çatladım neredeyse.Karnım çok geniş alan çatladı ,karnımı kapladı yani.Napılır su durumda.İyi gelebilecek ürün var mıdır?
Denizyildizii Kestanesekeri Maalesef cnm çatlayan karına yapabilecek bişey yok. Lazer falan diyorlar ama onlar bile çok etkili olmuyormuş
Ertugrul_angel Kestanesekeri kantoron yagı sürün hiç aksatmadan fayda eder pembe çatlaklara fayda varda beyaz çatlaklar maalesef gitmez çözümü yok ama yaglarla en azından çatlamasına engel olabilirsiniz
Hilal-95 Kestanesekeri kesinlikle kantoron sürün el yapımı doğal olsun bacaklarım da vardı hiç durmadan sürdüm günde 2 kez felan az kaldı tabı popişimdede oluştu orayada sürüyorum çoğalmıyor ama en azından geçer onlarda çok geçmeden 32 haftalığım buzamana kadar bı tek nerdeyse onu kullandm
Fulyacanferit Kestanesekeri kantaron çok işe yarıyor. Düzenli kullanmak gerek. Ben 33 teyim . Bir haftadır çatlama da durdu ve resmen o kıpkırmızı çatlaklar şimdi silik zor görünen çizgi halinde.ozellikle geceleri aç gobuşu masaj yaparak yedir karnına falan. Yıkamadan peceteyle fazlasını al..mucizevi bişey. Aynı şekilde cilt lekesi denen bişey kalmadı bende
mrvkaaya Malesef çatlak bir kere oldu mu tamamı gitmiyor hafifler biraz oda yeni olduğu için annemden biliyorum😕 Isterseniz vazelin sürün o çok iyi geliyor🥰
Hilal-95 Kestanesekeri evet içilmiyor içilmesi sıkıntılı olablır bana doktorm dedi göğüs ucuma felan kullanıyorum en basından beri ben bı sıkıntı yaşamadm şükür sizde sorun isterseniz sonucda en doğal yağ bu diğerlerinin içeriği çok fazla ben saf olanı kullanıyorum