bigunanneolucak Hem 3 ay dıyorlar hem 6 ay dıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum. Dış gebelik sonrası ne kadar beklediniz ?? İki doz iğneyle düşürüldü.
Hilal-95 bigunanneolucak kımyasal yaşadım 3 ay bekledim snrasında hamıle kaldım düşük yaşadım onun için kendımı toparlamak istedim bekledim 7 ay snra tekrar denedım şuan 32 haftalığım kendını ne zmaan hazır hissedersen ama rahim kendını 3 ayda toparlıyor diyolar hem vücut hemde kafanı toparlamak için kendıne zaman ver
Jrhazar bigunanneolucak metotreksat tek doz igne ile düşürülmüştü benimde en az 6ay demişti doktorum.
Minik_mucizem2 bigunanneolucak benim yengem diş gebelik geçirdi çok kötü şeyler yaşadı ve doktor 6 ay boyunca hic çocuk düsünmeyin demişti. Hakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun 6 ay boyunca bence hiç düsünmeyin
bigunanneolucak Hilal-95 canım haklısın ama benim olayımda rahimle alakalı bsey yok cnkü bebek tüplerde kalıyor
Omay0707 Canım vucudun 3 aya ihtiyacın var 3 ay sonra psikolojik olarak iyi hisedersen denemeye devam😍🤲
Hilal-95 bigunanneolucak hayırlısı inşallah hakkında kuzum 🤗 rabbim sağsalim kavuştursun inşallah sitres yapma ben kafama okdar taktımki 7 ay bekledm ama 11 doktor gezmişim tam 11 tane ayrı ayrı doktorlara gittim boş yere🤦🏻♀️ İnşallah rabbim gönlünden geçenin en güzelini versin
bigunanneolucak Minik_mucizem2 bende cok kötü zamanlar geçirdim hastanede yattım falan hayırlısıyla ya
Kumru_ bigunanneolucak Görümcem dış gebelik geçirdi. Hem de bebek büyümüştü ve geç fark edildiği için bir tüpü ve yumurtası alındı. Ona rağmen ara vermedi sanırım. Çünkü bir iki ay sonrasında tekrar gebe kaldı. Sağlıklı bir gebelik geçirdi