mor_menekse1 Kızlar cok şükür 14+3 olduk göbeğim cok hafif çıktı hareketleri ne zaman hissederiz siizn kaçıncı ayda çıktı göbeğiniz hareketleri ne zaman hisetiniz :) kaç haftalık tek mi çift yumurta mı belirtelim cok heyecanlıyım :)
Nnurdan mor_menekse1 ben 14. Haftada hissetmiştim canım ama benim ilk gebeliğim değil ,18 Haftada çıkmaya başladı göbeğimde
Pelin-1 mor_menekse1 gobegim 13te cikmaya basladi ilk hareketlerini 16-17hafta gibi hissetmeye basladim seyirme gibi
aysigil mor_menekse1 7+3 çif yumurta ikizi ufak tefek bel agrısı oluyor baska da bir belirti hissetmiyorum çok tuvalete gidiyorum :)
mor_menekse1 Nnurdan yaaa 🤭 MaşAllah ne çabuk benim ilk gebelik aşırı merak ediyorum acba nasıl bir his daha mi çabuk büyüyor ikiz göbeği :)
mor_menekse1 Pelin-1 ya Az kalmiş ozmn bnde hissederim inşAllah merkla bekliyorum 🥰 halla bulantı kusmalarım devam edyor normal mi sizce
Pelin-1 mor_menekse1 benim hic bulanti kusmam olmadi canim bilmiyorum ama normaldir heralde doguma kadar kusanlar var Allah korusun ama genelde 20li haftalara kadar geciyor diye duymustum
mor_menekse1 Pelin-1 hadi inşAllah ya gece gündüz kusuyorum 🥵 ne kdr zormuş tek duam geçmesi hayırlısıyla
mor_menekse1 aysigil kız ben lavabodan çıkmıyorum kusmaktan 😂 elhamdülillah bunada şükür geçecek ınşAllah ❤️ seninde zamnla şikayetin artar bnce
Ulkermadn Merhaba biz de cift yumurta 10+5 deyiz. İlk 2 ay çok fena mide bulantısı yaşadım simdi de kalca ağrısı yasiyorum onun dışında nefes almadan güçlük çekiyorum geceleri. Bulantim geçti şükür