demirmommm Pirayeada Evet bende sinovac istedim korumaz dedi doktorum. Doktorunuza danışın alerjiye rağmen biontech olun derse olursunuz o zaman. Çok zor bir karar gerçekten ben ilk aşıyı olana kadar çok zorlandım
Pirayeada demirmommm bilmiyorum doktor biontehc ’de kararlı yoğun bakım dolu diyor beni korkuttu hastalarım korona oldu dedi. Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
elisss_61 demirmommm Bana ebem 21 gün diyorlar ama sen hamilesin bir ay bekle dedi o yüzden tam ay geçmesini bekliyorum
Happy-41 sedacelikss Cok merak ettim tek doz antikor sağlıyor mu bizide bilgilendirirmisiniz ,benim eşi perinotoloji uzmanı olan bir tanıdığım var bana ilk doz ile ikinci doz arasını açmak bile koruyuculugu azaltıyor koruma saglamiyor ikinci dozu geciktirme dedi .Ben ikisini de oldum tabi ama yinede insan merak ediyor
sedacelikss Happy-41 haftaya yaptıracağım antikor ölçümü yazarım burdan. Eğer ilk dozda antikor oluşmadıysa arasını açmak tehlikeli oluyormuş doktorum da öyle dedi,antikor oluştuysa 3 ay ara vermek max uzunlukta koruyuculuk sağlarmış,haber vereceğim size de
sedacelikss Happy-41 merhaba antikor testimi yaptırdım koruyuculuğu başlamış hem kapmamak hem de hafif atlatmak konusunda,ikinci doz için doğuma doğru bi kez daha test yaptırıp düşmeye başlarsa yaptırmamı tavsiye etti doktorum.
Happy-41 demirmommm tetanoz önemli değil demişlerdi bana yani şu açıdan tarih olarak önceliğin covid aşısı olsun dedi ebe de kendi doktorumda covid ilk dozu oldum sonra 2 hafta ar verip tetonoz 1 doz oldum ,sonra covid 2 Doz oldum sonra tetonumoz ikinci doz oldum .önemli olan hepsini tamamlamak doğuma kadar
1999luanne demirmommm bugün ilk doz oldum 19ekimden sonra olabilirsin diyorlar MHRsden de baktım 19ekim diyor
sedacelikss Yenianneadayi2208 herhangi bir hastaneye derseniz covid antikor ölçümü yaptırmak istiyorum diye sizden kan alıyorlar gün içinde çıkıyor sonuç,aşı olduysanız aşıdan min 3hafta sonra baktırmak gerekiyormuş öncesinde oluşmuyormuş
Happy-41 sedacelikss antikor seviyesi kaç çıktı acaba çok sevindim ilk dozdan itibaren koruyor diyorlardı doğru demekki antikor seviyesine göre kaç ay koruyacağını söylüyorlardı, annelerde yaptırmıştı antikor tahlili ordan biliyorum .tabi onlar tüm dozları olduktan sonra.