demirmommm Biontech aşısını 8 Eylül de oldum birinci dozunu şimdi ikinci dozunu olacağım. 29 Eylül’den sonra olabiliyorum.Araya 3 hafta girmiş oluyor. Bu süre biz hamileler için az mı acaba sizler birinci dozdan kaç günsonra oldunuz ikinci dozu ?
Civcivim_34 demirmommm ben bugün ilk dozu oldum ama çok kötüyüm ya midem bulanıyor karnım ağrıyor başım acayip halsizim bana ikinci için bir ay sonra dedi
Belizmoms demirmommm bende ilk dozu 15 eylülde oldum 2.dozu 6 ekimde olacağım . Zaten sistemde ikinci doz için randevu Alman gereken tarihleri yazıyor benimki 6-27 ekim arası yazıyordu bende ayın 6 sina aldım hem doktor kontrolüm var ikisine birden giderim
SayeMom demirmommm 7 eylülde oldum, 28 eylülde 2.dozum yani yarın, ilkini sıfır yan etkisiz geçirdim. Yarında yapıp kurtulcam aşı illetinden
demirmommm Belizmoms Benim de yazıyor 29 Eylül - 20 ekim bende biraz daha mı beklesem dedim üç haftayı arttırsam mı bilemedim
demirmommm SayeMom İlkinde grip gibi olmuştum ikinci dozunun etkisi ne olacak merak ediyorum. Aşıyı olunca yazar mısınız ?
demirmommm Berrycherry Sistemde 29 Eylül-20 ekim yazıyor hemen 30 eylülde olmasam da uzatsam mı biraz daha arayı diye düşündüm zararı olur mu diye
elmaliturtamm demirmommm 3 hafta sınea yaptırdım zaten e nabızda görürsün yaptıracağım tarih aralığını
Berrycherry demirmommm ben günü gelir gelmez oldum😊 eninde sonunda olacaksanız arayı uzatmanın bi anlamı yok, bi an önce olun ki antikorlarınız oluşaun sizi korumaya başlasın🙏🏼🙏🏼
Melikemreclk demirmommm Yarina randevu aldım biontek aşısı için ama hale olup olmama arasında kararsızım lütfen bana bilgi verin🙊
demirmommm Melikemreclk Ben de ilk dozu ağlaya ağlaya oldum çok kararsızdım ama vakaların arttığını gördükçe yakalanma durumu beni daha çok korkutuyor. Aşının etkisi bile grip gibi yaptı beni virüsün kendisi çok etkilerdi demek ki diye düşündüm
-mehtap38 İkıncı asıyı olup kalp carpıntısı yaşayan varmı acaba.asıya baglamak ıstemıyorum ama gecen hafta ıkıncı dozumu oldum bıkac gundur kalp carpıntılarım yogunlast neden acaba 🤔
Deletedmom_33 demirmommm Ben 16’sinda oldum ilk dozu. 8 Ekim’de tetenozum var. Hemşire 1 hafta sonra ol dedi ikisi de kol ağrısı yaptığı için 20’si gibi de ikinci dozu olacağım ay sonuna kadar zamanım var.
demirmommm Deletedmom_33 bende biontech ikinci dozu olacağım sonra on beş gün sonra tetanoz ikinci dozu olacağım tetanozu erteledim mecburen covid olmak daha tehlikeli diye
Yenianneadayi2208 demirmommm ben ctesi oldum ilk dozu.. 3 hafta sonra çağırdılar ama ki tetanozda olacağımı söyledim 1,5 aylık zamanım varmış covid aşısı için. dozu 4 ya da 5 hafta sonra olacağım.
demirmommm Yenianneadayi2208 Ben tetanoz ikinci dozu erteledim biontech olup sonra onu olacağım covid olmak bu süreçte daha çok korkutuyor beni