Pembe_duslerr Kızlar 39+3üz ne zaman gelecek bebişimi çok merak ediyorum,zaman durdu sankiiiiii geçmiyorrr🙈😁 sizde durumlar nasıll?
AnneBebek0 Pembe_duslerr 37+5 haftalik oldum icimde bi heyecan bi korku var 😊 arada sira agliyorum 😂 sonra kendimi toparlamaya calisiyorum
Mom54544 Pembe_duslerr 38.5 olarak gelsem 😂 az önce annemin arkadaşı gözlerinin çevresi değişmiş burnun kenarları değişmiş yüz çevren değişik geldi bana karnın aşağı düşmüş bi kac güne yaparsın gibi eli kulaginda gibi geldi bana dedi 😂😂 hakkaten bugün belime sancı girmişti gündüz dememiştim ben kimseye daha dedim heralde gelecek gelmekte olan 😂
Zelsonr Pembe_duslerr 39+1 ayni durumdayım sancı su nişan hiçbişi yok beklemedeyim oğluşumun gelmeye niyeti yok maalesef 🤦🤪🤷
Pembe_duslerr AnneBebek0 ahh bendeee özellikle geceleri ha bugün ha yarın derken 4gün kaldı ne gelen ne giden var insana korku sarıyor aglamaklı oluyorum 🙈☺️
Pembe_duslerr AnneBebek0 gerçekten geçmiyor 9ay su gbi geçti şu iki haftadır zaman durdu sanki 😁 Allah yardımcımız olsun ikinci doğumum bilinçli oluncada korku daha cok oldu bunda 😢
AnneBebek0 Pembe_duslerr cok haklisiniz gercekten 😂 korkutma beni benim ilk dogumum olacak. Ya cok mu kötü zor ilk dogumun kac saat sürdü
Pembe_duslerr AnneBebek0 canım 14saat sürdü suni verdiler ödem olustu bebegin cıkma zamanında vakumla çektiler bebegi zor ama bi okadarda harika onca acıya rağmen hala normal istiyorum o cesaret versin sana 🙈😁
Pembe_duslerr Mom54544 hayırlısıyla inşallahhhhh🥰 benimde iki üç haftafır agrılar oluyor acile gittim bigün gece düzensiz sancı cıkrı yarım cn açılma cıktı 40hafta olcaz hala gelmedi minnak oğluş 🙈☺️
Mom54544 Pembe_duslerr Pazartesi gittim geçen hafta hiç bişey yoktu daha ama bu hafta bende iyi değilim belli vucudumdan 😂
Pembe_duslerr Zelsonr aynıııı canım☺️ İnsan son zamandada artık gelsin istiyor cok merak ediyorummm sabırsızlanıyorum cok fazla 🥰
Pembe_duslerr ayseeslem93 kızzzz gelse kosarak gitcem bak 40haftalık hamiş fln demicem koşucam 😅 sen kaç haftalıksınn?